Leo napisał(a):
wszystko fajnie, tylko czy będą koszulki dla niestandardowych ? tak powiedzmy 2 m wzrostu itd
Bo śmiem wątpić.
Heh, no z tym może być problem.... na mnie XXL pasuje ładnie, ale może Leo sam kupisz koszulkę na swój rozmiar i się nadruk na nią walnie i bedzie po prolemie
Za duży urosłeś
DeS napisał(a):
A może jakieś POLO... ??
W sumie można.... z tym ze już tylko z TShirtami sporo zabawy będzie, kolory i rozmiarówka...... Polówki w LPP wyszły by od 32-35 do 40-42 zł za sztukę....
(A)rturo napisał(a):
Dobry material tych koszulek do mycia naszych OOOO
Możesz rozwinąć swoją jak zwykle genialną myśl ??
Prezes napisał(a):
To są propozycje po to żeby ułatwić wybór ... wielkość czcionki, miejsce nadruku (niżej czy wyżej) ip. itd. wiadomo jeszcze do ustalenia, ale musimy wybrać co chcemy na tej koszulce z tyłu...
Jeśli ma ktoś jeszcze jakies propozycje to pisać lub najlepiej pokazywać
Dzięki za wykonanie dobrej roboty, o kółeczkach zapomniałem pisząc moją propozycję, a to w sumie podstawa
Jak dla mnie to propozycja nr 3 lub 6, ale ze wskazaniem na 3., bo adres www będzie z przodu w logo.
ra-v napisał(a):
Witam Proponuje jeszcze tak na wszelki wypadek podac orientacyjne wymiary kazdego rozmiaru koszulki
Żeby je zmierzyć tzreba by mieć rozmiarówkę całą... a ja mam tylko 1 koszuklę ich i to po 30 praniach
Wg ich tabelki z katalogu:
_______________S_____M____L____XL_____XXL
wzrost:...............164........170....176....182.......188
szerokość:...........48..........52......56......60.........64
długość:..............72...........74......76......78.........80