.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 10:23:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: 1 czerwca Oddajmy krew w Centrum Zdrowia Dziecka
PostNapisane: 28.mar.2007 10:05:32 
Użytkownik

Witam wszystkich klubowiczow, mam taki maly plan. Moja mama jest posiadaczka Audi tak samo jak i ja, pracuje w Centrum Zdroiwa Dziecka w punkcie krwiodawstwa, a moze tak dla dzieciakow 1 czerwca bysmy sie zorganizowali i pojechali oddac krew. Uwierzcie dzieciakom potrzeban jest kazda ilosc, a pozatym uwierczie ze wasze maszyny napewno by im sie podobaly :) Jak przyjmujecie moja propozycje jezeli byliscie za to odpisujcie. Gdyby zebrala by sie jakas grupa to bym nas zapowiedzial bo podobno juz na 1 czerwca ma chec przyjechac jakis klub motorowy

Tytuł:
PostNapisane: 03.kwi.2007 21:07:14 
Użytkownik

Auto: AUDI 100 C4 2.8 V6 quattro
Idea bardzo ladna, tylko jak juz ktos ma przyjechac to chyba szkoda zebysmy sie tam pchali "na trzeciego" (drugiego? niewazne..) Podaj jakies konkrety co mielibysmy robic oprocz oddania krwi.. bo tez tak na godzine sie tluc przez polske.. dlatego jakis grillek potem by sie przydal itp. (choc jak z nas wyssaja tyle krwi to nie wiadomo czy bedziemy miec sile ;)) zaplanuj cos konkretniej i podaj szczegoly.. na pewno bedzie mozna cos wtedy wiecej powiedziec..

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10.kwi.2007 10:55:21 
Użytkownik

siema inicjatywa zacna szkoda że dopiero teraz przeczytałem temat ;)
W centrum krwiodawstwa jestem raz na jakiś czas , albo oddaje sam
albo śmigam ze znajomymi dla towarzystwa 8-) ostatnio jak byłem to rozbierałem im choinkę bo nie mieli czasu 8-] Jak wygląda Twoja mama , może kojarzę z twarzy ? Co postach widzę że frekwencja raczej nie dopisała. Temat jest fajny więc może dziabnąć by terminem na maj , co ??

I znów jest teraz 80 b4, z tą różnicą że teraz 2.8 v6 w automacie (opcja leń).

Tytuł:
PostNapisane: 10.kwi.2007 17:27:18 
Użytkownik

Bardzo dobry pomysl :D
Co prawda nigdy nie oddawalem krwi ,ale chetnie bym to zrobil tym bardziej ,ze tak duzo dzieci potrzebuje krwi !!

Strefa czasowa: UTC + 1