Konrad26 napisał(a):
Witam, przed kupnem tego auta obczytalem cale Wasze forum, i niezbyt dobrych rzeczy sie dowiedzialem na temat tego silnika. Dlatego szukalem dosc dlugo pracuje w Niemczech od ponad 2 lat w tym rok czasu szukalem auta:) Wreszcie mi sie udalo kupic piekna A6 w takim kolorze wyposazeniu jakie chcialem, mysle ze trafilem dobrze silnik ma 198tys km non stop serwisowany w najwiekszym serwisie Audi w Dusseldorf. Auto kupilem od osoby prywatnej facet kolo 60 zreszta bardzo fajny koles pojechal ze mna do serwisu na kontrol auta, serwisant wydal mi zaswiadczenie ze auto bylo ekspoatowane idealnie, a silnik chodzi jakby mial 40tys przebiegu:) oplacalo sie czekac i suzkac, wiele nocy spedzonych na necie ehhh tragedia, co moge powiedziec auto ekspoatuje w niemczech i naprawde nie mam na co narzekac jest po prostu super i piekne, cena byla dosc wysoka jak na rynek niemiecki ale... Jak narazie nie mam z nim problemow eksploatuje go normalnie tempomat na autostradach to fajna sprawa. Zycze wszystkim wytrwalosci w poszukiwaniu tego modelu AUDI 2,5TDI to naprawde swietne auto i ma przyspieszenia i ten syk turbiny przy przyspieszaniu heh Pozdrawim Wszystkim Czesc
No jak się czyta takie posty to aż serce człowiekowi rośnie
Również gratuluję zakupu, Konradzie 26 i życzę czerpania pełną piersią samych przyjemności z posiadania V6 2,5 TDI...