.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.maja.2025 23:41:51

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: witam z Gdańska !
PostNapisane: 28.lut.2008 10:52:16 
Użytkownik

Pozdrowienia z Gdańska dla wszystkich z forum. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C4 2.5 TDI 116 KM.

Do A6 przymierzałem się już 2 razy: obydwa razy pokierowałem się sercem a nie rozumem :) Najpierw kupiłem piękną czarną 124 coupe a później Grand Cherokee z silnikiem V8 :)

Pierwszy samochód musiałem sprzedać ze względów czysto praktycznych (powiększenie rodziny), drugi - ze względów ekonomicznych. Nie mogłem po prostu dłużej tolerować takiego spalania benzyny.

Jak to się mówi, do 3 razy sztuka ! I wreszcie poszedłem po rozum do głowy i kupiłem praktyczne, niedrogie w zakupie i utrzymaniu, skromne AUDI.
Udało mi się zdobyć bardzo zadbany egzemplarz, którym naprawdę jak dotąd, przyjemnie się jeździ.

Dawno dawno temu miałem Audi 80 B3 Quattro, ale do tego nie chcę wracać, bo to akurat była porażka. Wtedy zraziłem się do marki oooo, ale teraz to się zmieniło i mam nadzieję, że tak już postanie.

Jeszcze raz pozdrawiam i liczę na miłe przyjęcie na forum ! :)
Robert

Ostatnio edytowano 28.lut.2008 13:23:08 przez EnduroRider, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2008 11:17:50 
Użytkownik

Lokalizacja: Biała Podlaska Ostrzeżen : tysiąc pięćset sto dziewięćset
no witamy Robercie,niezłe przywitanko :peace: wklej no jeszczezdjecia swojej Laleczki

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2008 13:20:51 
Użytkownik

z przyjemnoscią to zrobię, ale na razie "stoi" tylko na zimowych alu 15" i brakuje jej wg mnie urody :)

już miałem kupić 17" od nowej a6 s-line z pięknymi oponami 8mm good year nct5, ale ktoś mi dosłownie sprzed nosa "zwinął". tym większy żal, że była bardzo okazyjna cena - 1 800 zł. zresztą jeszcze powinno być ogłoszenie na allegro.

szukam więc nowych ładnych 17" lub 16" kół i wtedy pochwalę się zdjęciami :)

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2008 14:39:10 
Użytkownik

najładniej wyglada furka na oryginalnych felgach od Eski a jest ich pare rodzai i mówie tu o modelach S6 C4 i S6 C5

moja taka mała podpowiedz nie licz na okazje bo moze sie okazac ze felgi które normalnie stoja okolo 2800 a Ty kupisz za 1800 okaza sie krzywe 3 razy prostowane i 2 razy malowane wiec uwazaj na takie okazje,bo jak mówi pare osób na AKP okazje nie istnieja ! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2008 22:42:15 
Użytkownik

koła były ściągnięte z nowego auta przywiezionego na handel. już model i stan opon dużo mówiły za siebie. a okazje się zdarzają, tylko trzeba być czujnym i tyle. akurat felg na odległość bym nie kupił, a te były pod nosem, więc i ewentualne sprawy reklamacji znacznie prościej byłoby uzgodnić :)

Tytuł:
PostNapisane: 29.lut.2008 21:14:03 
Użytkownik

aha to jak tak to bierz smiało jak natrafi sie okazja i koniecznie pochwal ie swoja bryczka bo chce oblukac jak ona wygląda.Pozdrawiam Serdecznie

Strefa czasowa: UTC + 1