Witam,
Do tej pory zadawałem głównie pytania na Kupujemy Audi - byłem na takim właśnie etapie, dzisiaj przy pomocy wspaniałych Klubowiczów udało mi się nabyć wspaniałe autko:
Audi A6 Avant (C5) 2,5 TDI (BAU) quattro tiptronic - niebawem zrobię kilka fotek i "pokaże się".
Zanim wybrałem moją audi "szukałem jej ze świecą w ręku", przejeździłem wszerz i wzdłuż prawie całą Polskę (ok 3,5kkm), dzięki uprzejmości kilku Klubowiczów udało mi się ominąć kilka pułapek - eliminacja była siarczysta i bezwzględna.
Szczególne podziękowania składam na ręce Dred`mana, który wykazał się szczególną życzliwością i wspierał moje wysiłki kiedy byłem w trasie, to za jego sprawą Ataman70 polecił wspaniałego fachowca od Audi w Bytomiu, który za niewielkie wynagrodzenie "prześwietlił" mój nowy nabytek na wskroś a po zakupie dopomógł w ochronie.
Podziękowania należą się również Pablo200, który pomimo, iż nie miał czasu osobiście polecił Pana Ireneusza od MMI i jesteśmy w trakcie realizacji strojenia MMI.
Podziękowania należą się jednak również wszystkim członkom AKP, którzy tak fachowo i rzeczowo wypowiadali się tematy związane z Audi to pomogło dokonać mam nadzieje właściwego wyboru mojego nowego uzywanego Audi.
serdecznie pozdrawiam
Już widzę kolejne korzysci wynikające z aktywnego surfowania po AKP