audik napisał(a):
...... a moje w mieście raz .......spaliło 28 l i to jest rekord ...a może nie ?? 8)

Bilo napisał(a):
:D Rekrd rekordem heheh a jak moje pali od 7 do 17 l benzyny i od 10 do 20 l LPG......silnik 1.8 90PS istalka z kompem :shock:
i kup Pan auto od takiego rzeźnika ( bez urazy

)
LESTERR napisał(a):
Bilo, widze ze u Ciebie spalanie bez zmian

myslisz,ze to kwestia automatycznej skrzyni?Autko coraz ladniejsze, musisz wpasc do Lodzi tylko pod blokiem nie zostawiaj :lol
Lodz to paskudne miasto, mi pod szkolaz mojej poprzedniej niuni w bialy dzien zaj..... moje super radio i kilka innych rzeczy . Bylem bardzo zadowolony :twisted: :evil: :twisted:
Tomaszek napisał(a):
ja tez jak kupowalem to mialem w zapasie jeszcze troszke kasy na ewentualne wymiany bo zawsze sie cos przytrafi..chocby jakis maly gadzet bedzie rozwalony a potem wynajdziesz inny...trzeba miec ta gorke.....
a co do spalania.....ja tez nie wierze ze ok 8l przy 2.8V6..dla mnie jest to nie realne...po miescie w wawie przy jezdzie 100km/h jeszcze mi nie zszedl ponizej 13! a przy ostrej powyzej 14............fakt ze kiedys na autostradzie poznanskiej jechalem non stop 180-200 km/h i spalil zaledwie ok 10l no chyba ze na trasie jezdzisz 80-100 no to moze wtedy 8l jest realne........
a co do gazu---nie znam sie zbytnio ale jesli juz to ponoc tylko z wtryskiem..mysle ze jak ma sie taki mocarny silnik to warto jest poswiecic te 5 tysiakow o zainstalowac pozadny LPG..chyba ze ktos malo sie porusza to wtedy bym sie zastanawial.......a ze ja duzo frowam po wawie to o tym bacznie mysle...ale tylko wtrysk...jeszcze trzeba z facjowcem od tego typu slinikow i samochodow pogadac czy pod komputer go podlaczyc czy go ominac.....bo nie wiem czy nie beda wystapowaly jakies problemosy..pzdr
Spalanie jest jest takie ze , na trasie przy dosyc szybkiej jezdzie rzedu 160-180 auto nie pali tak duzo , jak liczylem to jakies 14l to chyba niezle?????
Bardzo mi sie to podoba.
Po miescie jest troche paliwochlonne, ale akurat litr w ta gazu, litr w ta, nie gra roli przy SGI