yooo25 napisał(a):
mod jest po to modem że ma usuwać wszystkie naginania regulaminu, jeśli ktoś je łamie ponosi konsekwencje....taka nasza rzeczywistość
na drodze złamiesz prawo płacisz mandat, w pracy przegniesz dostaniesz naganne a na forum kartki ostrzeżenia lub bana i reszta dyskusji zbędna.
Uważam że liczniki powinny powrócić, to że ktoś się dawno zalogował nie świadczy że jest starym klubowiczem
Pierwsze dwa punkty OK.
Z trzecim nie zgadzam się.
Sporadycznie wchodzę na forum, żeby zabrać głos, jednak przeglądam bardzo często, szczególnie problemy techniczne. Bardzo często używam szukajki i zwykle w 99,9% przypadków znajduję rozwiązanie swojego problemu (jeśli nie tu to na innych forach polskich i zagranicznych). Znam już swój samochód "na wylot" Pompę wtryskową rozebrałem zregenerowałem i złożyłem sam, bez zbędnego dopytywania się na forum "do czego ta śrubka", bo znakomita większość informacji jest na necie tylko trzeba chcieć poszukać. Osoba, która to robi prawie nie musi pytać na forum.
Liczniki zliczą całą masę "piany" i "pustych postów", przez które trzeba potem przebrnąć w poszukiwaniach sedna zagadnienia. Na naszym forum i tak jest pod tym względem dobrze.
Czuję się "cichym" członkiem społeczności.
Nie narzucam się też ludziom na PW. Sam mam sporo zajęć i zdaję sobie sprawę, że inni też. Jednak uważam, że może nadejść chwila, że pomoc stanie się nieodzowna i pilna.
Wyrzucicie takich jak ja?
Cała procedura od nowa?