.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.kwi.2025 21:17:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Do klubowiczow ktorzy maja server postawiony na linuxie!!!!
PostNapisane: 05.lis.2003 22:38:25 
Użytkownik

Drodzy klubowicze :) Zwracam sie z prosba do was poniewaz prowadze kanal #audi na IRC-necie od dosyc dawna IRC chyba wiadomo co to jest Internet Realy chat mozna tam o wszystkim pogadac od Audi na 2 kolach ;] do najnowszych Pieknych niuniek , lecz od dluzszego czasu nie mam funduszy by juz trzymac ten kanalik wiec zwracam sie do was byscie jak mogli tak pomogli i prosze o pomoc w utrzymaniu , prosze o to by zlozyc konto shellowe na postawienie 1 procesu na sesje ktora bedzie chronic kanal oraz na zlinkowane www ktore za niedlugo skoncze oczywiscie o Audi :) wiec prosze o pomoc ! jak cos to piszcie do mnie podam wam reszte rzeczy .... Dodam ze na kanale rozmawiaja osoby z calego swiata kazdy ma tam wstep , tylko uwaga dla posiadaczy Neostray nie wejdziecie poniewaz jest K:Lined ustawione przez Tp.Sa ale reszta smialo moze wchodzic!!!!!!!

Polskie servery :
wroclaw.irc.pl
lublin.irc.pl
poznan.irc.pl
lublin.irc.pl
krakow.irc.pl

Wpadnijcie tam to pogadamy o Audi i nie tylko ale prosze o pomoc z tymi shellami :) 3majsie sie CHLOPAKI :)

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2003 02:34:16 
Klubowicz

za jakies 6 - 7 dni moge ci dac konto shell [ red hat 9.0 ] ktore .. sam bedziesz musial poustawiac [ BitchX jest stalniety - reszty nieumiem..a niemam czasu sie uczyc jeszcze tego :( ] albo moze ... odpali sie na moim servie .. server IRC ?? .. ale 1 warunek... ten proces NIE MOZE [ server lub shell ] zajmowac wiecej niz 2% zasobow systemu .. nawet w chwilach szczytu .. [ lacze 10 mega ,proc PIII 733MHz (thx piotrus :D- audi klub oddzial lodz :D ) , 1Gb RAM 133MHz, Intel 815i ] .. jak cos sie odezwij na PW lub GG to cos sie dogadamy :D ... wie ktos jak cos takiego stalnac i odpalic ... pod linem ?? ile to cus portow potrzebuje ?? [ ograniczona ilosc mam :( ] :D
IRC to do ssania moviesow uzywam..cholera mozna sprobowac ... pogadac o niuniach :D ...

ps. mam plugina do stronki zeby mozna bylo sobie porozmawiac na IRC z poziomu np. IE czy netszkapy :D .... ale spas .. chacik .. a do tego .. IRC o niuniach .. full wypas moze byc :D

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2003 10:11:30 
Użytkownik

Sluchaj mozemy postawic server Irc-owy na LInuxie ale to nie bedzie mialo sensu boo nie bedzie ten server tak popularny jak IRC-net wiec mozemy tylko zmodernizowac kanalik i tam rozmawiac o wszystkim co trzbea :) mi sie to bardzo podoba jest duzo Niemcow i Włochow ale teraz musialem zamknac #audi bo nie mam czym go trzymac wiecie .... Ale dzieki Alf odezwe sie .... a to nie zajmie nawet 0,5% zasobow systemu! Wiec sie nie boj to tylko bedzie bot chroniacy nasz #audi :) wiec ludzie dawajcie do nas na IRC-net .. Czekam
CYA :)

Strefa czasowa: UTC + 1