.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.lut.2025 20:44:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.cze.2009 20:04:34 
Klubowicz

ADAM 12 napisał(a):
Do napisania skłonił mnie wczorajszy raport Bila.

raport mniejszosci ;) , ktory i tak nic nie zmienil.
odpusc sobie Adam - nie zawrocisz kijem Wisły :):

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 10.cze.2009 22:39:52 
Użytkownik

A ja uważam, że skoro jesteśmy AUDI Klubem Polska, to inne marki poza Hyde Parkiem nie powinny sie tu znajdować. W końcu to właśnie OOOO skłoniło każdego z nas do zalogowania się na forum i utworzenia tej społeczności. Uważam, że jedyne tu dopuszczalne marki to członkowie niegdysiejszego Auto Union AG, czyli jeszcze Horch, Wanderer, DKW, NSU.....

Oczywiście nie będę wnioskował o wywalenie z klubu Adama, czy Martaba, bo obecnie nie jeżdżą OOOO :D

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 00:30:18 
Użytkownik

Auto: 100/C4 2.0 16V ACE, D2 FL 3.7Q 40V AQG
cygaro-avant napisał(a):
Oczywiście nie będę wnioskował o wywalenie z klubu Adama, czy Martaba, bo obecnie nie jeżdżą OOOO :D

bez przesadyzmu, chyba nikt nie zamierza wyrzucac nikogo z klubu dlatego, że chwilowo nie jeździ audi, ktoś może kochać tą marke ponad wszystko a ze względów losowych np musi sprzedać swoje AUDI i co...?

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 01:21:50 
Użytkownik

ADAM 12 przybij :peace: z Flaviosem i będzie... "Revolution in paradise"

Ps. Ja tam nie mam uprzedzeń ani do Fiata ani do Citroena (ani tym bardziej MB czy BMW)
a że kiedyś udowodniłem linkami że Calibra 16V daje wycisk AKE, to też moja zasługa :D

Ps2. Adam, pamiętam moje rozmyślania (i Twoje spostrzeżenia) na forum n/t 156 2.4jtd Sportwagon

Pozdrawiam serdecznie

C5 A6 AFN 98' AVANT
B6 A4 AWX 01' AVANT
8P A3 BKC 04'
2x S6 C4 AEC 95'
B3 AVB 89' QUATTRO :)
COUPE NG/LPG 92'
B5 A4 ABC/LPG 97' QUATTRO
COUPE ALH 92' QUATTRO
A8 D2 AAT 01' QUATTRO

C5 A6 ASG 01'
Jest
COUPE KV 85'

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 08:20:55 
Użytkownik

Auto: Audi V8 4.2q
Od pewnego czasu jak czytam niektóre tematy, zwłaszcza w HP, to coraz bardziej mi wstyd jeździć z pewną naklejką na tylnej szybie i ramkami pod tablice :/ Podobno AKP to ludzie, a nie samochody. A tu co :?: Jest zupełnie na odwrót.
Znalazła się grupa kilku, kilkunastu pewnych osób, którzy nie widzą lub nie chcą widzieć nic poza sobą oraz nie zwracają uwagi na świeżych użytkowników, a także nie dopuszczają niczego nowego lub innego - przykład ADAMA12 :/
Pozatym naśmiewanie się z innych for: BMW, czy nawet Audi 80 i A4-Klubu. Nie daj boże, żeby ktoś obcy to znalazł i przeczytał.
To co napisałem to prawda, która jest tajemnicą poliszynela, ale nikt oficjalnie nie chce o tym pisać, ponieważ zaraz "grupa" odezwałaby się chórem, że nic złego na forum się nie dzieje, tak jak to już było kilka razy. Do tego można jeszcze dostać ostrzeżenie lub bana :P
Spójrzcie ilu "starych" użytkowników czy klubowiczów już tu się nie pojawia. Chyba jednak coś jest nie tak, co :?:
Wszystko idzie w "dobrym kierunku" do żal.pl.

PS Z miłą chęcią zobaczyłbym tego Merca ADAMA12 :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 11:52:28 
Klubowicz

Auto: E34
Marianb napisał(a):
Od pewnego czasu jak czytam niektóre tematy, zwłaszcza w HP, to coraz bardziej mi wstyd jeździć z pewną naklejką na tylnej szybie i ramkami pod tablice :/ Podobno AKP to ludzie, a nie samochody. A tu co :?: Jest zupełnie na odwrót.
Znalazła się grupa kilku, kilkunastu pewnych osób, którzy nie widzą lub nie chcą widzieć nic poza sobą oraz nie zwracają uwagi na świeżych użytkowników, a także nie dopuszczają niczego nowego lub innego - przykład ADAMA12 :/
Pozatym naśmiewanie się z innych for: BMW, czy nawet Audi 80 i A4-Klubu. Nie daj boże, żeby ktoś obcy to znalazł i przeczytał.
To co napisałem to prawda, która jest tajemnicą poliszynela, ale nikt oficjalnie nie chce o tym pisać, ponieważ zaraz "grupa" odezwałaby się chórem, że nic złego na forum się nie dzieje, tak jak to już było kilka razy. Do tego można jeszcze dostać ostrzeżenie lub bana :P
Spójrzcie ilu "starych" użytkowników czy klubowiczów już tu się nie pojawia. Chyba jednak coś jest nie tak, co :?:
Wszystko idzie w "dobrym kierunku" do żal.pl.

Też tak myślę... :peace:
Trzeba byc otwartym na inne marki i ludzi, niemożna nikogo odtrącac... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 13:32:08 
Użytkownik

Marianb napisał(a):

no to chyba czas poszukac go na forum poświęconym mercedesom ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 17:05:54 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> no coz u mnie zal.pl zaczal sie juz dawno w odniesieniu do tego forum...jest klika starych osob, z ktorymi sie spotykam na zlotach lub odwiedzamy sie przy okazji. Coz, wiecej powiedziec nie moge, bo sam nie wiem dlaczego tak sie stalo, ze odsunieto mnie od rzeszy klubowiczow. Widocznie pieniadze, ktorych nie wplacilem na serwer czy organizacja zlotu, na ktory nie ma w moim rejonie warunkow mialy wplyw. Mniejsza z tym, boli troche, ze nie naleze do grona klubowiczow mimo niezliczonych ilosci wspolnych wrazen na zlotach, ale jakos przezyje dumnie wozac naklejke klubowa na szybie...

A co do audi czy nie audi na forum to uwazam, ze powinno byc strikte audi chyba ze jakas wzmianka a'la to tez mozna uzyc w tym czy w tym modelu innej marki (porownania) - wyjatek od reguly >>>regulaminu to forum hyde park

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 19:23:00 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
maciu napisał(a):
Marianb napisał(a):

no to chyba czas poszukac go na forum poświęconym mercedesom ;)

Byłem na jednym.. Ale to nie to samo ;) Spotkałem tam świecącą gwazdę Siedlec :):

Żeby było jasno.Nie obrażam się i nie gniewam. Nie uciekam stąd mimo że nie chcecie mojej strychniny na Teraz My.

Niedługo wrzucę zdjęcia na Hyde.

Ode mnie wszystko w temacie.

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2009 19:25:03 
Użytkownik

Marianb napisał(a):
Spójrzcie ilu "starych" użytkowników czy klubowiczów już tu się nie pojawia.

A po co tu wchodzi jak wiecznie same zadymy,pozamykane tematy itp.
forum zlazlo na psy. :/

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2009 08:29:14 
Użytkownik

Auto: Cabrio V6
*Robi* napisał(a):
A po co tu wchodzi jak wiecznie same zadymy,pozamykane tematy itp.
forum zlazlo na psy. :/

A ja bym właśnie powiedział, że ostatnio jest tak spokojnie, że aż nudno. Ale za to powoli klaruje się forum.

Audi 100 C4 AAR 1991 sedan zyclam pearl (2005 - 2012)
Audi A6 C4 AEL quattro 1996 Avant aluminium silver (2007 - 2015)
Audi Cabrio 8G ABC 1997 kabriolet brilliant black (2014 - ...) [.: TERAZ MY :.]

Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2009 08:51:11 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
UFOtm napisał(a):
-> no coz u mnie zal.pl zaczal sie juz dawno w odniesieniu do tego forum...jest klika starych osob, z ktorymi sie spotykam na zlotach lub odwiedzamy sie przy okazji. Coz, wiecej powiedziec nie moge, bo sam nie wiem dlaczego tak sie stalo, ze odsunieto mnie od rzeszy klubowiczow. Widocznie pieniadze, ktorych nie wplacilem na serwer czy organizacja zlotu, na ktory nie ma w moim rejonie warunkow mialy wplyw. Mniejsza z tym, boli troche, ze nie naleze do grona klubowiczow mimo niezliczonych ilosci wspolnych wrazen na zlotach, ale jakos przezyje dumnie wozac naklejke klubowa na szybie...

A co do audi czy nie audi na forum to uwazam, ze powinno byc strikte audi chyba ze jakas wzmianka a'la to tez mozna uzyc w tym czy w tym modelu innej marki (porownania) - wyjatek od reguly >>>regulaminu to forum hyde park

Michał ... dla nas zawsze bedziesz przyjacielem i klubowiczem, wiec nie stresuj sie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1