Wuja napisał(a):
Sorry ze tak na ogolnym ale chyba uzasadniony przypadek
Ogloszenie z CT
Audi 80 Quattro 84r. 2.3 (dziwne bo myslalem ze robili tylko 2.2)
szyberdach, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, aluminiowe felgi, alarm, benzyna + gaz, koła letnie oraz kpl. zimowych, nowe zawieszenie, itd., stan bdb. cena 9000
Pisze tutaj dlatego ze sprawa pilna bo wiem ze niejeden za tym autem biega a lepiej niech ja kupi jakis klubowicz niz wiesniak do orania pola...
powodzenia ...
Dzwoniłem do gościa od razu pierwszego dnia.Raport:
oprócz tego co w ogłoszeniu to kolor podchodzący pod brązowy(nie umiał dokładnie określić),przebieg licznikowo 175 tys., od 89r w kraju.Stan blachrki ogólnie bdb oprócz małego wgniecenia nad tylnym nadkolem i rysy(bez wgniecenia) na prawych drzwiach(podobno już takie kupił i tego nie robił),mechanicznie bardzo dobry, powymieniane praktycznie wszystko w zawieszeniu:końcówki, drążki, piasty, nowe chamulce.Silnik i skrzynia suche, wymieniony cały rozrząd wraz z rolkami napinaczami itd.środek zadbany, czysty, nie popękane plastiki, bez żadnych cudów, wszysko w oryginale, wszystkie wskażniki działają, kolor tapicerki pod kolor blacharki jedynie fotel kierowcy ma wytarte siedzisko i jest dziura.Ogólnie samochód bardzo ładny, z zewnątrz tak jak fabryka wypóściła, nie obwieszony spojlerami itp.Lampy tylne przyciemniane oryginalnie.Zderzaki, lampy kierunki itp nie popękane.To chyba wszystko.
Ostatnio jeździła tym jego żona, a facet sprzedaje bo kupił sobie carisme(hehehehehehe!!!) i nie będzie utrzymywł dwuch samochodów.
Szczerze mówiąc gdyby ona kosztowała jakieś 6 tys to by już była moja, bo ta cena jest żeczywiście zaporowa ale jeżeli jest w takim stanie rzeczywiście to warto.
Możliwe jednak,że już jest sprzedana, bo następnego dnia miał przyjechać do niego kupiec ją oglądać, gdyby on nie kupił to miął do mnie oddzwonić.Nie oddzwonił....