Leo i Simpson... poszlo... w zipie jest plik smiles.pak [ otwieracie go zwyklym worpadem albo notepadem ] i tam jest juz wsio widoczne
nazwa gifa:+n=emocja wyrazana emotem:kod ktory go odpala na ekranie
Kod:
:X573: :572: :571: :570: :568: :567: :566: :564: :565: :563: :562: :546: :547: :548: :549: :550: :551: :552: :553:
- te sa pierwsze na stronie widoczne... wiec te trzeba zmienic...a na jakie... is up 2 u.... milej i owocnej zabawy....
wuja po co .. zebys mial mozliwosc... wlasnie czego ?? bo twoje docinki mnie nieruszaja... najwyzej czasami rozsmieszaja...nie jestes w stanie mi "dociac" czy tez wyszydzic... niemniej jednak usilnie sie starasz to zrobic ... szkoda ze bezskutecznie... dume chlopczyku schowaj do kieszonki i wez w koncu raz w zyciu zrob cos wbrew sobie... raz jedyny..a zobaczysz ze zycie moze byc piekne.... raz powiedz "
wiesz ... to niejest tak straszliwie zle...ale gdyby zrobic a.b.c. ... to by bylo lepsze......chcesz...moze ci pomoge to bedzie very good...co ty na to.?? jak cos powiedz co i jak .. poswiece chwilke swojego DROGOCENNEGO czasu na pomoc...zebym niemusial krytykowac" ... wiem wiem ze tak straszliwe "poswiecenie" z twojej strony moze sie skonczyc zejsciem [ uwiez nie zycze ci tego - mowa o zejsciu ] .... poki co zachowujesz sie jak smieszny polaczek w latach 80 ktoremu wlasnie udalo sie wrocic z "saksow" z RFN.... tam bylo tak zajebis... bo mogles zmywac naczynia za 2DM/h a tu jest tak straszliwie ch**... bo polki w sklepach sa puste , nic niemozna kupic a jak sie cos kupi to jest do dupy...
zreszta...po co ja sobie jezyk strzepie...niestac cie na pomoc...na krytyke godna polemiki rowniez...zreszta przypomnij sobie jak to z tym bylo w tym jednym poscie......
Cytuj:
oo leo mnie ubiegl .... no niestety Alf... tym razem ci nie pomoge ... bez obrazy
a chwilke pozniej...
Cytuj:
ta prosze ... Alf wyslij i mi ... prosze, blagam...
wujaszek4@wp.pl ... moze jak ci pomoge z glebi serca to mi wybaczysz ta karygodna krytyke....
chlopczyku... toz to schizofrenia... lekarz sie klania...ciekawe czy pomoze....
ps.zacytowalem cale zebys niemowil ze wyrwane z kontekstu...
ps2. prosze zrob tak samo jak w poprzednim ... "dyskutowanym" wspolnie poscie... zaraz po tym jak zobaczysz ze niemasz racji...zamilknij.... twoje slowa przeprosin dla kogokolwiek byly by nietrafione i falszywe....
dobranoc....
ps.wuja mozesz sie obrazac...mozesz rowniez nie... wybor nalezy do ciebie...tylko rob to z klasa tak straszliwie dumnego posiadacza pojazdu marki audi jakim ponoc jestes... bo poki co twoj poziom stoi na poziomie posiadacza syrenki ... chyba nawet nie bosto......narra