Witajcie mam nadzieje ze bede w stanie Wam jakos pomoc nazywam sie Artur Jedrzejewski jestem z Czestochowy i jestem dumny ze naleze do jakiegos klubu Audi
bo u mnie w domu jest to chyba tradycja (brat ma Audi siostra ma Audi i nawet moj podworkowy mechanik ma audi
. Mialem (tzn moj tata
) chronologicznie Syrenke (opicowal wladowal kase w pierwszy dzien nia wyjechal na ryby i skasowal ma oszczerbek na psychice
) Warburg z silnikiem ROVERA 1.4 pierwszy samochod jaki pamietam chodzilo niezle bo nawet w tureckich regionach bo gorskich szlakach z campingiem niewiadomskim pod gory szlo jak... ach bylo niezle tylko jak sie zamykalo licznik przy chyba 7tys obrotow to sie fotele trzesly
ale bylo OK
potem Fiat regata szok elektryczne szyby i komputer pokladowy a to byl poczatek lat 90tych potem krotko Audi 82r 80tka... silnika nie pamietam krotko bo tatus sie dorobil i szybko zesmy ja zmienili na AUDI 80 B4 2.0 To byl sprzet pod duza gorke potrafilo przycisnac jak teraz do nas przyjechala z innym wlascicilelem i o kilka lat starsza to zesmy sie z tata poplakali
Tatusiowi jednak ZAWSZE sie podobaly 100tki wiec kupilismy Audi 100 2.6 V6 jeszcze wtedy bez gazu bo paliwo bylo tanie i mielismy do auto do 1999r razem ze starym 30letnim Mercem i Poltkiem Truckiem Royalem potem maly kryzys i zostal poldek
sprzedalismy poldka i zeby zalozyc gaz (paliwo pb drogie sie nagle zrobilo) i nie stracic na mocy zbyt wiele kupilismy obecnie moja kochana Audi 90 2.3 (skladak niestety silnik w dol wraz ze clem
) i od tamtego czasu tzn ok 2001roku sie z nim meczymy a ja osobiscie od 2002 roku bo tatus podpisal niezla umowe o przekopanie naszego pola z pania prezydent i sobie kupil Audi A4 TDi z chipem i full wypasem
To jest naprawde burza z piorunami
jechalismy nia 230 SZOK jak na diesla przy 100km/h na piatce ma 2,300 obrotow
a wracajac do mojej kochanej choc juz powoli ZNIENAWIDZONEJ Audi 90... chcesz mi pomoc szukaj "słabe audi 2,3 zdesperowany"! Mam z nia DUUUZY problem i mam nadzieje ze go kiedys rozwiaze bo jak dotej pory wladowane duuuuze pieniazki w to cacko raczej procz wygladu to nic nie daly... pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze mi pomozecie Breacker