w kwesti warsztatu itp.
Polecam może nie najtaniej ale...Nastapol na Kacprzaka naprzeciwko wyjazdu z Macro. przed usługą niech podadzą dokładny koszt naprawy, każda doliczona złotówka wymaga Twojej zgody. Kilka razy próbowali mnie naciąć ale skutecznie wydarłem "japę". Jak widzą żę mają do czynienia z lamusem to zawsze doliczą parę złociszy. Maja geometrię itp.
uratowli mi dupę sprawdzając auto przed kupnem, na pomiarze powłok lakierniczych brakło skali pomiarowej
Plusy - gwarancja na wykonaną robotę i części, auto można u nich zostawić na wyznaczoną godzinę lub kilka dni ( w moim przypadku to było bardzo istotne, pojechałem sobie na urolp a auto zostało u nich na parkingu ) mają przeglądy i darmową kawę
, ładnie zchludnie a jak ubrudzą tapicerkę to masz darmowe pranie
W kwesti silników i mechaniki ogólnej - polecam Warsztat na Zgierskiej ( zaraz za pomnikiem Radogoszcz po prawej stronie , wjazd między budynki ) Andrzej Kuczyński . Chłopaki zęby zjedli na WV Audi Oplach i innych niemcach. Cena rewelacja, ale często trzeba czekać na wolne miejsca....najlepiej podjechać i umówić się na wizytę. Robią naprawdę solidne remonty silników,zawieszenia itp. nie dysponują komp.
Pozdrawiam i powodzenia
Lester