.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.kwi.2025 23:05:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam wszystkich fanów
PostNapisane: 30.lis.2003 10:44:26 
Użytkownik

Auto: a6 c6 3.2 FSI
Witam wszystkich fanów Audików,jestem nowy na tym forum i za wszystkie wpadki z góry przepraszam. Władek

Tytuł: Re: Witam wszystkich fanów
PostNapisane: 30.lis.2003 10:59:59 
Użytkownik

WŁADEK napisał(a):
Witam wszystkich fanów Audików,jestem nowy na tym forum i za wszystkie wpadki z góry przepraszam. Władek

Witaj na forumie.
A co do wpadek to żeby ich unikać staraj sie przeczytać regulaminy i wszystko bedzie dobrze
-> Regulamin główny
-> Regulamin forumtuningu
I gdy się bedziesz do tego stosował to nikt nie będzie miał nic do Ciebie

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 01.gru.2003 00:48:48 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> Takze Witam i chcialbym cie zachecic do uzupelnienia swojego profilu, czyli wpisania skad jestes a takze jezeli mialbys ochote to przeslij mi zdjecia swojej furki do mojej prywatnej kolekcji klubowych niuniek. Zachecam takze abys przylaczyl sie do wewnatrz klubowego programu AUDI ASSISTANCE (AA), dzieki ktoremu bedziesz mogl liczyc na czyjas pomoc w danym rejonie poski lub ktos bedzie mogl liczyc na Ciebie w twoim rejonie - wiecej info na moim gg. -> Tak wiec witam ->

Tytuł:
PostNapisane: 01.gru.2003 21:20:27 
Użytkownik

Auto: a6 c6 3.2 FSI
UFOtm napisał(a):
-> Takze Witam i chcialbym cie zachecic do uzupelnienia swojego profilu, czyli wpisania skad jestes a takze jezeli mialbys ochote to przeslij mi zdjecia swojej furki do mojej prywatnej kolekcji klubowych niuniek. Zachecam takze abys przylaczyl sie do wewnatrz klubowego programu AUDI ASSISTANCE (AA), dzieki ktoremu bedziesz mogl liczyc na czyjas pomoc w danym rejonie poski lub ktos bedzie mogl liczyc na Ciebie w twoim rejonie - wiecej info na moim gg. -> Tak wiec witam ->
Dzięki za miłe powitanie!!Radzisz mi przełąxczenie się do wewnątrz klubowego programu AUDI ASISTANCE ,ale coś nie za bardzo umiem,wiesz jak to jest .Już mam parę ładnych latek za sobą i dekiel mam już trochę wychulany,a po drugie to moje początki na tych stronach,może z czasem się obcykam.Pozdrawiam Władek

Tytuł:
PostNapisane: 02.gru.2003 00:26:00 
Klubowicz

Hej!

Poczatki sa zawsze trudne ale nawet nie zauwazysz jak to forum stanie sie dla ciebie drugim domem (oby:))

Pozdrawiam

Strefa czasowa: UTC + 1