.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.gru.2024 21:35:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:40:11 
Użytkownik

Dobra dość tego !

Gino
->świadomie założyłeś osobny wątek i tym samym naruszyłeś zasady panujace na tym forum
-> swoje uwagi na modów wpisałeś w wątku który ma na celu poprawe działania forum ( poprawienia działalności , porządku i przejrzystości ) nie podając żadnego sposobów na poprawe oprócz tego że mamy wyluzować - czy to znaczy że mamy być na haju cały dzień ?
nieukrywam że jak czasem czytam forum to żałuje że jestem trzeźwa

do żartów o tym że jestem "przed w trakcie lub po " się przyzwyczaiłam więc mnie nie ruszają . Za to moge być cięta przy odpowiedziach g;)

Przypominam że czasu socjalistycznej wspólnoty się skończyły - serwer forum stoi u kogoś prywatnie , nie odpłatnie i nie chodzi teraz o to że winniśmy tej osobie bezwzględne posłuszeństwo ale uszanujmy że robi to dla naszej frajdy i starajmy się jak najmniej wpisywac zbędnych wątków tym bardziej że moża to robic w jedym który ktoś juz do tego stworzył .
Ile było wcześniej batali o to by 5 razy dziennie nie pojawiały sie posty o obrzydliwych samochodach ??
teraz jest wątek o Pieknym jak bestia i wszyscy się do tego stosują

Forum jest dla wszystkich ale szanujmy siebie nawzajem

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:44:49 
Użytkownik

GrzesB napisał(a):
To się nazywa wydzielanie tematu jeśli się robi zbyt duży OT. Na sucho na to patrząc nie bardzo masz rację GINO! Sorki, ale nie możesz wchodzić do ogółu i narzucać swoje zasady -> nie ten ustrój!! Najwyższą instancją na forum jest Admin zgodnie z regulaminem i on tutaj sprawę roztrzyga decydująco... To nie my (piszę jako użytkownik, nie mod) mamy się do Ciebie dostosować tylko Ty do zasad tutaj panujących...

Co do utworzenia nowego wątku o Twoim zniezadowoleniu mówią paragrafy regulaminu forum: 5.2 i 5.3 a w sprawie Twoich kawałów można przeczytać:

"[...]Na forum istnieje obowiązek kontynuacji postów jeśli istnieje już temat na który masz zamiar pisać - musisz go kontynuować. [...]" (par. 1.1)

A tak w ogóle polecam lekturę regulaminu http://www.audiklub.org/index.php?page=3 który zdecydowanie należy przestrzegać!!

GINO - zastanów się nad swoimi pretensjami!!

Na spocie dałeś się poznać z dobrej strony, a tutaj taka gafa...

rozumiem wydzielenie tematu ale powinno sie chyba w temacie znalezc info ze temat wydzielil mod a nie sam gino go zalozyl. co nie zmienia faktu ze i tak nie ma racji :/

gino nie wkurzaj sie i nie unos sie ambicja i dostosuj sie do regulaminu a bedzie spoko. i wszyscy dajmy sobie luzu i zajmijmy sie czyms konstruktywnym a nie tylko wytykaniem sobie bledow!

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 15:02:20 
Użytkownik

to nie sa ambicje... :diabel:
i mam prosbe do admina.....poniewaz nie orientuje sie jak to sie robi..chcialbym abys wykreslil mnie z waszej stronki....
osiagneliscie swoj cel....
i bron boze nie pisze tego w zadnych emocjach itp...i dalej pozostaje w duzej sympatii dla tych ktorych poznalem osobiscie..ale..
jesli mam siedziec CICHO i nie moc wyrazic swoich opinii bez waszych atakow /nie wazne czy mam racje czy nie...MAM PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA I DO WYRAZANIA GO/ oceniac to powinni UZYTKOWNICY A NIE MODERATORZY...probujac robic z mojej osoby posmiewisko...tworzac na moje konto tematy...JA ZACHOWALEM SIE NORMALNIE..po pierwsze sam przenioslem KAWALY/o ktore cala awantura/ do odpowiedniego TOPICU oraz, swoje pretensje napisalem w specjalnie w tym celu zalozonym teamcie KILKA TYGODNI TEMU.... dlatego, BEZ ZADNYCH EMOCJII I w sumie pretensji...dziekuje wam za kilka spedzonych razem m-cy ..i prosze o wykasowanie mojej osoby z waszej stronki....
pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 15:06:05 
Użytkownik

gino napisał(a):
to nie sa ambicje... :diabel:
i mam prosbe do admina.....poniewaz nie orientuje sie jak to sie robi..chcialbym abys wykreslil mnie z waszej stronki....
osiagneliscie swoj cel....
i bron boze nie pisze tego w zadnych emocjach itp...i dalej pozostaje w duzej sympatii dla tych ktorych poznalem osobiscie..ale..
jesli mam siedziec CICHO i nie moc wyrazic swoich opinii bez waszych atakow /nie wazne czy mam racje czy nie...MAM PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA I DO WYRAZANIA GO/ oceniac to powinni UZYTKOWNICY A NIE MODERATORZY...probujac robic z mojej osoby posmiewisko...tworzac na moje konto tematy...JA ZACHOWALEM SIE NORMALNIE..po pierwsze sam przenioslem KAWALY/o ktore cala awantura/ do odpowiedniego TOPICU oraz, swoje pretensje napisalem w specjalnie w tym celu zalozonym teamcie KILKA TYGODNI TEMU.... dlatego, BEZ ZADNYCH EMOCJII I w sumie pretensji...dziekuje wam za kilka spedzonych razem m-cy ..i prosze o wykasowanie mojej osoby z waszej stronki....
pozdrawiam.

Gino nie zachowuj się ja rozkapryszony dzieciak !
Jeśli wyrażasz jakąś opinie licz się z tym że ktoś się z tym nie zgodzi i będzie się bronił i wyrażał swoją - na tym polega dorosłośc
miałeś odwagę napisac co myślisz to teraz miej odwage posłuchac tego co myłślą o tym inni

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 15:06:58 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
Proszę państwa - chyba wszystko zostało powiedziane. Proszę stosować się do Regulaminu Forum to będzie dobrze.
Tymczasem proszę się przejść na obiadek albo piwko bo to niedługo wieczór :)

A nowym użytkownikom zalecam więcej samokrytycyzmu. Pamiętajcie że to Wy wchodząc do kogoś, pierwsi się kłaniacie.

(ja dziś jestem mało dostępny w necie, więc jak któryś z modów/adminów uzna , że już czas, to zamknijcie :) )

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 15:26:07 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
o co tu chodzi ? Gino zle wstal ? po to ten temat wogole ? ... po to sa moderatorzy zeby ukrocac coponikeore zapedy userow ... jak to w ich mniemaniu sluszne a w ogolnie pojetym dobrzym interesie forum dzialania jak najbardziej zle .... i wlasnie moderator rozstrzyga te kwestie ... jak nie to do admina prosze a nie lamenty na forum ... przeciez nikt nie bedzie Ci wspolczul czy wstawial sie za Toba tylko dlatego ze "nie robiles nic zlego" .... dobrego tez nic nie zrbiles wiec wyluzuj ... a jak nie to nikt na sile nie trzyma ... i nie udawaj skopanego przez los bo mam wrazenie ze masz niwiele lat

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 15:37:57 
Użytkownik

Hans własnie mógłbys się zdziwić bo Gino dorosły jest w papierach i na dorosłego wyglada

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 15:55:21 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
o kurcze :D ... to juz 3 strona :P ... czy moderatorow tez poniosly emocje ? ... to juz dawno temu powinno byc zamkniete :!!: .... apeluje o wstrzemiezliwosc w wyrazaniu wlasnych subiektyuwnych opinii i trzytmanie sie regulaminu

w przeciwnym razie zrobi sie tu hyde park i fachowosc forum na tym ucierpi ... innymi slowy . mlodziezy forumowa . nie jestescie odkrywacami wchodzac tutaj , inni sieda tu znacznie dluzej i to wy powinniscie dostosowac sie do nas a nie my do was .. JASNE :?: :!!:

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 16:01:34 
Użytkownik

czyli close

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1