Polary próbne już są. 2 modele obydwa są fajne. Update zrobię wieczorem albo w pon bo jutro wyjeżdżam do Warszawy na zjazd.
[edit]
Dzień poslizgu ale mam dużo na głowię więc proszę mi wybaczyć
A więc tak ...
Do wyboru 2 modele, jeden tańszy drugi droższy, jedne grubszy drugi cieńszy ..
Polar Liberty:PLUSY:+ Bardzo ciepły
+ fajna opcja z kieszeniami naramiennymi
+ wstawki na barkach z fajnego materiału
+ ściągacze na dole oraz na rękawach
+ gramatura 390 robi robotę - polar bardzo dobry jakościowo.
Minusy:- brak kieszenie z przodu w okolicach bioder, zamiast tego dostępne są kieszenie w okolicy klatki piersiowej po obu stronach.
- może to plus ale dla mnie kieszeń "kłusownicza" umieszczona z tyłu to minus - mogło by być to z przodu a tak odrazu to zaszyję bo suwaczki mogą brzydko popieścić skórzane oparcie na fotelu kierowcy ..
- Droższa opcja: 249 zł ale już z gotowym haftem z tyłu i z przodu oraz z wysyłką priorytetową pod wskazany adres.
Polar Classic:PLUSY:+ bardziej lekki, na wiosnę w sam raz,
+ podszyty tak jak by siateczką (ciało lepiej oddycha ?)
+ kieszenie z przodu w właściwym miejscu
+ tańsza opcja: 199 zł razem z wyszyciem logo naszego klubu z tyłu i z przodu oraz z wysyłką priorytetową.
Minusy:- materiał uzyty na barkach częściowo wchodzi na plecy co skutkuje umieszczeniem loga trochę niżej niż standardowo
- zbyt cienki żeby używać go zimą
Podsumowując:
Czekam na wasze opinie. A propos cen ... Polary Helikon Tex są z wyższej półki, omawiane polary znacznie przewyższają jakością obecne także dlatego taka cena a do tego dochodzi wyszycie loga z tyłu i z przodu, pakowanie, wysyłka, organizacja i czas czas czas czas i jeszcze raz czas. Z racji tego iż jakieś tam doświadczenie mam także z mojej strony lipy nie będzie. Ceny mogą się wahać nieznacznie ale to raczje mało możliwe.
Chyba zrobię ankietę którą wersję wybrali byście. Nie wiem czy mógł bym zamówić np 15 sztuk liberty i 15 sztuk modelu classic.
Liczę na wasze komentarze w tej sprawie.