Wiec skoro większość jest za wzorem nr 2 taka również będzie zamówiona smycz.
Czekałem aż zadecyduje 100 osób .... Czyli osoby, które są najbardziej zainteresowani i ta pierwsza setka otrzyma je jako uprzywilejowana ....
Poproszę w takim razie moderatora lub administratora o podwieszenie ogłoszenia..
Mam również taką propozycję:, jeśli zbierze się 100 smyczy, czyli zgłosi się odpowiednia liczba chętnych, wtedy wszyscy zainteresowani zostaną o tym powiadomieni na PW, że wymagana ilość osób już jest i składam zamówienie. Chciałbym uniknąć sytuacji, że ktoś zapłaci a potem będzie czekał aż uzbiera się wymagana liczba osób. Rozumie, że jeśli ktoś się wpisze na listę to jest równoznaczne z tym, że po złożeniu zamówienia przeleje pieniążki. Pamiętajcie, że do tego dochodzą koszty przesyłki, czyli kwota ok. 7 zł.
Druga sprawa to kwestia konta i pieniędzy. Jeśli ktoś uważa, że nie chciałby mało znanej na forum osobie ( mam na myśli siebie) powierzać swoich pieniędzy to proszę o wypowiedzenie swojego zdania. Może ktoś, kto ma większe zaufanie i mieszka na Śląsku w okolicach Katowic udostępni swój nr konta.
Oglądałem i „macałem” oraz dostałem do ponoszenia smycz robioną metodą transferu ( cokolwiek ma to znaczyć..) Jest to miły w dotyku materiał, a napisy na pewno nie ulegną wytarciu lub spraniu. Mogę również zamieścić zdjęcie tej, która dostałem, bo nasza będzie podobna.
Wszelkie pytania lub wątpliwości albo na PW albo na
pawelsow@poczta.fm
Pozdrawiam