.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.gru.2024 20:41:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29.sie.2005 15:39:03 
Klubowicz

fajna coupejka, oby Ci sie dobrze sprawowala.
tez mam taka jak ty tylko moja ma jedna wielka wade BRAK QUATTRO :(

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 31.sie.2005 20:35:41 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Gratuluje wyboru wersji nadwoziowej i napedu quattro :)

Tytuł: Re: reply
PostNapisane: 31.sie.2005 22:16:27 
Użytkownik

bomm napisał(a):
dzieki za opinie...w pelni zgadzam sie z Ivo, wzialem to auto swiadomie z tymi "wadami" przebieg na pewno ulegl "regulacji" bo jest porysowana plytka w okolicach srubek od tylu licznika...ale ze bylem z mechanikiem i twierdzi on ze silnik jest rewelacja, zero oleju itp to wzialem
Tapicerka i mi sie nie specjalnie podobala, no ale jest czysta wiec moze byc ostatecznie...Poza tym dobra opcja ze ma fabryczne 6 glosnikow + 2 na polce...Tylko radio wcisnal jakies tragiczne, no ale to juz sobie zmienie
co do przodu od b4 to niby niemiec zapewnial ze samochod jest unfallenfrei czy jak oni to tam mowia, a przod wyminil bo byl zakochany w b4...coz,wierzyc albo i nie...zobaczymy, komora silnika jest ok, podluznice wygladaja ok, odleglosc miedzy obiema osiami tez sie zgadza, wiec wyglada jak by byl bezswypadkowy...Ewentualnie najbardziej optymistyczna wersja, ze mial lekka stluczke i wymienil maske i swiatla (ja tez bym tak zrobil) no ale to tylko przypuszczenia..
Samochodzik ma pare rzeczy do poprawienia, oczywiscie w pierwsdzej kolejnosci olej, rozrzad, filtry do wymiany, reszta pozniej...(olej widac ze juz stary wiec musze to zrobic jak najszybciej) A tak a propos co myslicie o stożku do tego motorka? jest sens?
Pozdrowienia
PS.ranty rzeczywiscie konkretne :) bmw-owcy będą piszczeć : )

Coupetka bardzo ladna podoba mi sie. A co do tego stozka to proponuje ci wlozyc wklad sportowy :peace: ja mam i jestem zadowolony.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1