.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.mar.2025 06:14:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2005 09:27:19 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
to tylko pozazdrościć takich mechaników bo jak wiemy wszyscy są

mechanicy
mechanicy wymieniacze
oraz mechanicy STAR WARS (jakieś mają filozofie nie z tej ziemi)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2005 09:39:38 
Użytkownik

zgadzam sie z Tobą, sam jak ostatnio uszczelnialem chłodnice z klimy w pewnym warsztacie, z obawy o niunię, przyłaczyłem się do roboty, bo jak zabierali mi się do spuszczania płynu z ukł. chłodzenia, żeby zdjąć obie chłodniece, to mnie aż potrzęsło - a nie wiedzieli nawet jak zderzak zdjąć, z której strony się za niego złapać :diabel: - ale co do pospawania - pospawali chłodnice b.dobrze (typowe miejsce Auikowe- pod łapą ;) ) .

Z kolei co do tych, których chwaliłem - stałem z otwartą gębą i przyglądałem się, jak 2 gości bezbłednie śruba za śrubą, bez słow rozebrali auto w pare minut, żandych pustych kursów po klucze, od razu do auta podeszli z wszystkimi kluczami, jake potrzebowali, niczego nigdzie nie szukali, szok - nie podam warsztatu, bo ktoś powie że celowo zachwalam. - po prostu jeszcze sie tacy zdarzaja. Tym bardziej byłem mile zaskoczony, ze robili to z rzadkim stosunkowo silnikiem. Bo przy 1,8 czy 2,0 to bym sie nie dziwil - połowa Audic taka jest

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2005 10:05:30 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
Ja osobiscie sam robie w swoich autkach. Nie oddaje do mechanikow bo z nimi to tylko wodz mozna sie napic i nic wiecej
Dla mnie remoncik slinika to okolo 10godzin roboty
No i mam szwagra dla ktorego nie ma slowa ktore brzmi ..tego nie da sie zrobic...
a poza tym cenie sobie moje ciezko zapracowane pieniazki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1