Witam
Pochodze z opola i jestem nowym czlonkiem klubu. O ile rejestracja daje mi takie stanowisko
)
Obecnie jestem posiadaczem VW Passata B3 89rok 1,8 bezynka na mono wtrysku model RP okolo 90KM bez srodkowego tlumika jakies 102km. autko ma Gaz z czego nie jestem zadowolony aczkolwiek spalanie jest na poziomie 12 l w cyklu miejskim Gazu rzecz jasna.
Zapisalem sie tu z zmiarem kupna Audi
) a dokladnie chcialbym wiedziec jaka roznica jest miedzy C4 100 a C4 w wersji A6 czyli po faceliftingu.
Oczywiscie interesuje mnie tylko i wylacznie silniczek Diesla
) konkretnie 2,5 TDI. I czym rozni sie ten 115km od 140km i czy ten 115km da sie z chipowac na 140km oczywiscie jakie sa tego konsekwencje i roznice w spalaniu.
I jak moglby ktos mi napisac ile pala 2.5TDI w wersji 115 i 140 bo w ogolnym poscie o spalaniu sa tylko prawie bezynki.
Odnosnie C4 100 widzialem kiedys taka sztuke z swiatlami tylnymi podobnymi do A8 macie cos o tym??
Jak jakosciowo sa roznice miedzy lampami zwyklymi a soczewkami?? i czy do soczewek mozna xenonki wpakowac??
Jak autko zachowuje sie na naszych nienajlepszych polskich drogach chodzi o zawieszenie??
pozdraiwam i piszcie prosze...