http://www.trader.pl/details,131,AB-G-6 ... 134N02.asp
Bylem obejrzec ten samochód i chciałbym Was wszystkich przestrzec przed tym złomem jaki ujrzałem po przejechaniu 250km w fatalnych warunkach...
- nie jest to '93 tylko '92
- właściciel nie jest pierwszym właścicielem tylko pierwszym właścicielem w Polsce...
- bezwypadkowy to on nie jest... uderzony był mocno w dupe, przesunięte nadkola w kierunku drzwi, zostały małe szpary (1,5-2mm) co rzuca się od rzau w oczy, w bagażniku ślady łatania i malowania...
- klimatronik nie działa... klimatyzacje w ogóle się nie włącza
- elektryczne szyby... tylko z przodu, a do tego lewa nie działa wcale, a prawa ma już problemy z podnoszeniem
- lusterka elektryczne - lewe nie działa wcale, prawe nie podnosi do góry...
- właściciel NIE WYMIENIAŁ oleju w skrzyni automatycznej... (nie wie kiedy był ostatnio wymianiany)
- nie wymieniał oleju w silniku !!! (nie wie kiedy był ostatnio wymianiany)
- nie zrobił rozrządu !!!!!!! (i oczywiście nie wie kiedy był robiony i czy w ogóle....)
- na komputerze świecą się klocki...
- wymienił tylko przednie amorki - a przynajmniej gumy od amorków są nowe
- opony już z dość zdartym bieżnikiem, MOZE przejeździłoby się jeszcze tą zimę...
- felgi są stalowe a nie aluminiowe jak na fotce....
- luzy na kierownicy (spore i słyszalny nieprzyjemny dziwięk)
- serwo wspomagania umierające - przy pełnym skręcie słychać wycie...
- prawy halogen, a raczej miejsce po nim zaklejone folią, lewy popękany...
to wszystko znaleźliśmy w 2h oględzin....
nawet się tym samochodem nie przejechałem.... bo taka tragedia...
cena wystawiona - 12500 PLN
uzgodniona przez telefon - za W PEŁNI sprawny '93 - 11000 PLN
(podczas rozmów telefonicznych wielokrotnie pytałem czy jest coś uszkodzone - zawsze padała odpowiedź, że wszystko jest w b. dobrym stanie....)
na miejscu cena sprzedającego zeszła do 9700 PLN
ale ja chciałem (jak idiota) dać za to jeszcze 9500 ... dobrze że się nie zgodził....
auto TOTALNIE zaniedbane - moje 22 letnie VOLVO jest lepiej zadbane....
Odradzam wszystkim...