a nie uważacie, że Allegro fgeneraknie jeśli chodzi o cały "system bepiueczeństwa" jest do za przeproszeniem dupy. Ich generalnie wszystko wali, a to oni powinni zabiega.c przecież o to, żeby wśród ich uzytkowników było jak najmniej krętaczy - sorry jeśli Wy jesteście w stanie dojść, ze gość zmienia konta i robi wałki to oni nie są ?? Przecież tam kupa ludzi pracuje. Tragedia. A największy absurd to motyw jaki sam ostatnio miałem - gość wygrał aukcję i nie płacił pieniędzy. W końcu napisał, że nie ma
więc wszcząłem procedurę odzyskania prowizji - prowizję dostałem z powrotem i cchiałem mu wystawić negatywa - napsiałem do nich, że goiść mnie straszy, że mi w odwecie wysatwi też nega, chociaż to on przecież nie wpłacił pieniędzy a oni mi oddali prowizję (więc waidomo kto jest nie w porządku). Napisali, że nie mają takiej mozlwiości, żeby jemu zablokowac możliwosć wystawienia komentarza
. W końcu olałe sprawę, bo mam 125 komenatzry i 100 % pozytywów i nei mam zamiaru tego zmieniać, przez jakiegoś frajera. To chyba im powinno zależeć, ale jak oni tak ten biznes prowadzą to ich szybko ktoś zastąpi. To tyko jeden z wałków jakie jak dotąd miałemz Allegro, ale mógłbym pisac i pisać