Witam,
Pytanie kieruje przede wszystkim do Olsztyniaków. Czy ktoś wie czy w Olsztynie jest jakieś miejsce gdzie zamontowano by mi kostkę ISO (bo póki co w miejscu na radio mam przewody 2 głośniki w przednim podszybiu + 2x głośniki w tylnym podszybiu + zasilanie + kabel antenowy. Ponadto chciałbym jeszcze aby zamontowano mi taschki, coś takiego jak tu:
http://allegro.pl/item95767670_taschki_ ... b3_b4.html i wstawiono od razu do nich głośniki + poprowadzono kable. Tak więc reasumując chodzi mi o:
- instalacja kostki ISO do radia
- instalacja otworów dla głośników wraz z głośnikami w drzwiach oraz okablowania
Czy ktoś wie ile mniej więcej $ trzeba by wydać na powyższe czynności? I jeszcze takie pytanie raczej techniczne. Czy radio Pioneer na CD 4x45 W MOSFET pociągnęłoby mi 6 głośników zakładając że 4 z tych głośników są 10 cm (w przednim podszybiu 2 sztuki jakichś JBL a z tyłu w podszybiu oryginalne 10 cm Audi które były kiedyś w przednim podszybiu). Ew. czy dałoby rade wykonać jakiś przełącznik którym mógłbym sterować czy grają głośniki w drzwiach czy te z tyłu w podszybiu?
P.S.: Wiem że powyższe rzeczy w sumie mógłbym wykonać samemu, ale nie mam zbyt dobrych zdolności manualnych do tego typu rzeczy, ponadto nie mam za dużo czasu więc..
Z góry dziękuję za pomoc.