1 Audi nie wypoweim sie bo nie mailem, ale jak to Audi napewno dobre a za taka suma to 2,0
2 Opel Vectra, mailem 1,6 wersja A rok 94, model po faceliftingu, rdza go nie brala (tylko w tym miejscu gdzie blacharz robote spartolil po stluczce odrobine), samocho raczej nieawaryjny, przez 3 lata z powzniejszych usterek to uszczelka pod glowicca mi poszla,a reszta to drobiazgi, co do silnika to 1,8 niepolecam bo jets bardzo awaryjny, a 2,0 jest w sam raz i ma niezklego kopa, 220km/h wedlug licznikai nie pali przy tym duzo
3 Duza i wygodna, ale 2,0 moze byc troche przy maly na ten samochod, ale latwo o zadbany egzemplarz i calkiem ciekawe wyposazenie
4 Peugeot 406 nie mailem ale zawieszenie slabeale trzeba przyznac ze w maire mlode autoi jeszcze na czasie bo 407 jeszcze do sprzedazy nie wprowadzili, wiem tylko ze ma strasznie miekkie fiotele

, no i ocynkowany chyba (tylko nie wiem czy za tyle kupisz)
5 Ford Mondeo, calkiem ciekawa propozycja, dosc mocne silniki i bogate wyposazenie oferowanych wersji, znajomi maja i nie narzekaja
6 Fiat Marea hmmm, ponoc te juz tak nie rdzewieja, ale duzo na wrtosci traca, a jak mial bym silnik polecac to 2,0 R5

, no i jakosc fiatowska
7 Mazda, kuzyn ma taka i znajac jego sposob jazdy to calkiem wytrzymaly samochod

, napweno kupisz japonska niezawodnosc i drogie czesci zamienne
8 Renault Laguna, znam tylko wersje 2,0 140KM, po faceliftingu, auto ma 3 lata, 140tys przebiegu i wymieniane w niej bylo: skrzyna, przeguby, zawieszenie tylne (kompletne), klimatyzacja, ABS tez chyba szwankowal i ogolnie jest cala rozklekotana w srodku (pierwszy wlasciciel i bezwypadkowa), ale trzeba przyznac ze ladnie wyglada. Powinno ci starczyc ale na 1,8 z pierwszych lat pordukcji
9 VW passat, to prawie to samo co Audi tylko ze prawdziwy golas, rzadako trafia sie jakies wyposazenie no i niewiem czy starczy ci na tego po faceliftingu
To tyle co wiem
Pozdrawiam