Witam
Na wstepie chcialbym pozdrowic wszystkich "prawdziwych" fanow samochodów spod czterech pierscieni.
Nawiazujac do tego co napisal Volki:
-nigdy nie oszukalismy zadnego z naszych klientow
-nigdy nic nie ukradlismy z samochodu klienta
-nigdy nic nie podmienilismy z samochodu klienta
Jezeli chodzi o niby-druciarstwo ,jestesmy przeciwnikiem fuszerki..(przykladem jest samochod Carlita,ktory jest przeciwienstwem zasady mlotka i wybijaka i kazdy kto go ogladal moze to stwierdzic,zreszta Carlito wszystkie etapy budowy samochodu ma ilustrowane na fotografiach).
Jezeli chodzi o S2 Carlita sprzedajacym byl w/w czlowiek a kupujacym Volki my nawet nie posredniczylismy w sprzedazy samochodu,nie ma tu mowy o zadnych wadach ukrytych a jezeli nawet prosze sie z tym zwrocic do Rafala(przeciez to on byl wlascicielem,nie my).Moze to Rafal cos wyciagnąl z samochodu??A tak nawiasem mowiac ostatnio jeszcze sie chwaliles wykresami z hamowni 348PS do poki sam sobie nie wymieniles turbiny!!!!!!!!!
O jakosci naszej robocizny moze wypowiedziec sie kolega 20vturbo,ktory po tuningu przeszedl wszustkie badania do TUV w niemczech oraz Leo oraz Carlito i inni,ktorzy chcieli budowac samochody od podstaw a nie reanimowac SMIETNIKI.
Reasumujac wszystko co napisal Volki jest nieprawda i zaznaczam,ze trzeba uwazac na w/w osobe.
Nawiazujac do bezczelnych wypowiedzi i obelg Volkiego stwierdzam,ze nie ja jestem producentem turbin i nie ja jego turbine montowalem,natomiast zgodnie z rachunkiem nabycia nie zarobilem na niej ani zlotowki(a szkoda).Po drugie rewelacyjnie uczciwy Volki mnie osobiscie zlecal wybudowanie drogich elementow ze swojego zoltego samochodu krotko przed jego sprzedaza jednemu z forumowiczow Pilahgt(gratuluje zrobienia dobrego interesu)..(do tej pory mamy u siebie podpisane przez Volkiego zlecenie).Dziwnie sie sklada,ze Volki ma bardzo duzo pretensji dopiero kiedy za pol darmo przestalismy mu auto naprawiac.A teraz wreszcie bedzie trzeba placic.Co do obelg-wydrukuje sobie do dalszego uzytku.Jakosc "aut" Volkiego wszystkim jest znana ale ja niestety nie moglem pozwolic sobie na prezenty,kto okazal sie chamem i prostakiem wynika jednoznacznie z Volkiego wypowiedzi natomiast juz od samego poczatku nie mając do niego zaufania podatek ODPROWADZILEM.Turbiny,ktore ma Volki zakupilem 1.w firmie Jaro&Slaw we Wroclawiu 071/7925028,a drugą w firmie Marek Sadowski tel.022/378961.
Niech ostatnie zdanie Volkiego bedzie przestroga dla innych ,ktorzy chca robic z nim interesy.
Od Jacka
Nie pisze,ze jestem spoko koles i mnie bardzo lubisz poniewaz ja wiem jak sie sprawy toczyly(najbardziej mnie rozbawil fakt,ze obarczyles mnie wina o to,ze zepsulem ci skrzynie!!!!!!!(cios ponizej pasa)przeciez sam sie wrociles z drogi i mowiles,ze testowales samochod i zle zapioles 2,a to co napisales o moim ojcu i o naszej firmie jest jak porzadny kop w dupe.Zawsze bede bronil oszczerstw w takim wykonaniu jak ty to zrobiles.Mam nadzieje,ze wszyscy czytający to forum wyciagna z tego wnioski.
Zaznaczam,ze duzo sie pisalo o roznych firmach tuningowych jak:VTG,Godula Motorsport,MTM Polska choc sa to firmy znane z rzetelnego wykonywania tuningu i fachowych ocen.Wielki uklon dla tych firm.Przed przystapieniem do czynnosci wzmacniajacych sily w swoim samochodzie radze uzgodnic cene oraz termin odboru aby nie powstawaly listy Tjuners Madafaka,ktore sa krzywdzace dla nas.
Pozdrawiam
Koraszewski Auto Sport
_________________ Audi quattro OOOOnly
|