.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.kwi.2025 18:52:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zniżki w ASO
PostNapisane: 25.maja.2004 08:37:34 
Użytkownik

Mam pytanie czy były już próby zwrócenia się do importera Audi o rabaty na części i usługi w ASO dla członków klubu, albo o obniżenie zabójczych cen na części do starszych Niuń. Usługi jak usługi, ale np. do mojej Niuni muszę coś od czasu do czasu w ASO kupić i ceny są trochę zabójcze. Poza tym gdyby były nizsze nie musielibyśmy zamienników montować. Zresztą temat nie dotyczy tylko ASO, ale też innych sklepów czy zakładów z rzeczami do Audi

Tytuł:
PostNapisane: 25.maja.2004 08:42:29 
Użytkownik

Temat byl juz wielokrotnie walkowany.
Ciekawe dlaczego nikt nie szuka ...
Alf moze zrob "Szukaj" w menu na czerwono i czcionka 14 ?

Odnosnie pytania nie ma formalnie czegos takiego jak Audi Klub ...
Kazdy dealer to panstwo w panstwie i u karzdego trzeba by rabat zalatwiac ...
Importera Audi nie interesujemy wlasnie dlatego ze wsrod nas nie ma jego klientow bo wszyscy jezdza starymi trupami a czesci w aso kupuja srednio pewnie raz na 2 lata

Tytuł:
PostNapisane: 25.maja.2004 08:42:32 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> niestety adamgt, musisz o znizki w jakis inny sposob sie ubiegac lub poprosic kogos kto takowe posiada bo klub nie jest sprawa oficjalna a nikt na slowo ci nie uwierzy ze cos takiego istanieje i preznie dziala (co jest oczywiste ze tak nie jest) ->

:!!: ps. ...sorki chlopaki ale od tygodnia prawie mam cisnienie na to rozgraniczenie na klubowiczow i forumowiczow, dlatego jestem kasliwy...chociaz pewnie i tak to nie robi na nikim wrazenia :/ :!!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1