Cytuj:
oo widze ze pare dni mnie nie ma i juz coponiektorym nerwy puszczaja ze mnie nie ma ? ... alf ... wez ty w koncu sie dowedz od kogos kto sie zna ze w NASKu nie ma zadnych hasel ... domena jest w NASKu przekierowana na DNSy obslugiwane przez Mq i wszystko co potrzebne moze zmieniac Mq ... co do reszty zarzutow ... nie bede komentowal ... to jest tylko forum i kazdy plecie co mu slina na jezyk przyniesie wiec szkoda mojego komentarza
hans wez ty w koncu oddaj nieswoja wlasnosc i tyle .. chcesz zaplacimy ci za ta wielka skladke na ktora tak ciezko zarobiles handlujac na tym forum i nawet zaplacimy ci odstepne zebys niemogl nikogo
SZANTAZOWAC swoimi wymogami. jestes tchorzem i tyle [ to jesli chodzi o mnie bo znam wielu bardziej zakompleksionych niz ty ale posiadajacych nieco odwagi .. nawet odwagi "cywilnej"

] tchorzem ktory dossal sie do sztucznego "punktu" "wladzy" i sie go trzyma ... ze o malo niepusci baka zeby go nie oddac!!
Cytuj:
tak jak bardzo chcialem zeby klub sie rozwijal
... dokladnie ty chciales ..ale nie inni wybrali stagnacje .. musisz ich an sile przekonywac ?? !!!!
Cytuj:
( zloty, moje propozycje co do legalizacji klubu, itp)
... znowu dokladnie tak jak ty chciales a nie inni , "twoje" propozycje nie innych !!.... [ ps. celowo pisze "ty" z malej litery bo dla kogos tak szantazujacego innych jak ty najwyrazniej niemoge miec szacunku.!! ]
Cytuj:
poprostu to forum i ta strona pod tym "panowaniem " kojazy mi sie z wyzwiskami i bluzgami pod moim adresem.
to po co zaplaciles za kolejny rok domeny ?? wez chlopie niesciemniaj jak do przedszkolakow !!! po co zaplaciles za "miejsce" kojarzace ci sie z bluzgami ... ja pier*** sciemy walisz lepsze niz liroy !!

oddaj co nie twoje - oddamy ci kase zebys nieniosl w polske hasla ze sie za twoja kase "pasiemy" i idz szukac szczescia i biznesu na stronach BMW czy Citroena ... jest taka szanasa??? niesadze, a szkoda .... przypominam ci landryna ze tych ludzi [ w twoim przypadku klientow znalazles dzieki nam [ a propos szczekania na ciebie przez volkiego czy tez mnie ].. nie ty zalozyles "organizacje" .:AUDI KLUB POLSKA:. .. ni tez forum nawet za czasow t.i.pl ... za to strasznie ci bolalo to ze Volki czy tez ja znalezlismy wreszcie czas by ogarnac nasze "dziecko" i postawic je na nogi .. "detronujac" przez przypadek ale i przy okazji twoja ( jak widac po tresci tego posta - "falszywa" - osobe )]
Cytuj:
Poki co , domena jest oplacona, co dalej z nia bedzie, nie wiem
no TO WIDZICIE WSZYSCY...ze wychodzi na to ze ktos kto dostal
"mandat zaufania" od calej rzeszy uzytkownikow forum za czasow t.i.pl by zalatwic za nich sprawe domeny teraz za wszelka cene chce zyskac "Wladze" nad tym co sie dzieje ...
SZANTAZUJAC nas wszystkich !!! BIZNESU NIEZROBISZ NA TYM KLUBIE TAK JAK PLANUJESZ ..[ jesli maja "odwage" pisac ci co pisuja do mnie na GG to prosze napiszcie jak was landryna "wydymal" na interesach niby kolezenskich!! ]
a teraz prosze landryna nie klam ze nie wchodzisz na to forum czy cokolwiek innego .... napisz wprost ze domena jest przekierowana na wlasciwe DNS i ze dane zostaly przekierowane w NASK .. i tyle no i ile kasy zadasz za to zeby wreszcie przestac nas
SZANTAZOWAC swoimi "sztucznymi wymogami" .. tylko niepier**** ze jestes samarytaninem itp ... kur*** prosilem .. podaj dane .. przekieruj wlasciciela domeny a pozniej pisz polemike itp .. o kase sie niemasz co bac dostaniesz a niesadze ze o cokolwiek innego ci idzie .. wiec wprost .. niesciemniaj tylko przekieruj .. napisz ile chcesz i juz ..
i daj temu "zrzeszeniu" maniakow i milosnikow audi zyc swoim zyciem , takim jak zylo do tej pory .. kochajac audi , posiadajac audi , dbajac o audi ... jak zechcemy [ my klubowicze ! a nie my "zmuszeni" przez hansa ] zalegalizujemy stowarzyszenie ale nie po twoim SZANTAZU a po naszej checi lub nie !!!!!
zuru i warm .. dokladnie o to chodzi .. .kwestia sie rozwija .. legalizujemy stowarzyszenie .. leca pomysly i hans stwierdza ze jego "ego" tego niewytrzymuje bo mu sie niepodoba to ze on np. nie jest w zarzadzie .. i co ... offf domene i pozamiatane !!! stowarzyszenie bez domeny !! ..... landryna oddawaj co nie twoje .. kase dostaniesz i daj nam zyc tak jak chcemy ... ze stowarzyszeniem lub bez niego !!! nikt cie nie prosi zebys uszczesliwial nas na sile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dostales "mandat zaufania" ale chyba czas jego waznosci minal !!
odpisz na pytanie skoncz kulawa polemike bo roscisz sobie prawa wlasnosci do czegos co niejest TWOJE !!!
a tak BTW... ciekawe kto z klubowiczow landrynie robi teraz strone o ktorej coraz glosniej ?? hmmm trzymamy za klubowiczow wybulone pieniadze wladze nad swoim biznesowym projektem ???
niewiem jak wy .. ja niby raptem 10 zeta wladowalem ale czuje sie jak "wydymana ku***" i to zeby przez faceta z jajami ale przez landryne ?? no bez jaj zaplacilem za cos .. i nie mam z tego nic za to kolezka stara sie wybielic siebie jak chce .....
co do cytatu ufo z GG ...
ok... oddaj domene przekieruj ja i niemusisz sie udzielac na tym forumie ... jakos to strasznie przebolejemy .. moze sobie niepodetniemy zyl wzdluz ...
SZANTAZOWANIE jest chyba do dupy i przezyjemy bez takiego
SZANTAZYSTY jak ty ....
hans proste pytanie ... kiedy oddasz nieswoja wlasnosc zebysmy mogli dlaej dzialac jako grupa maniakow a nie "poddanych" hansowych ???? !!! proste pytanie i [ mam nadzieje ] prosta odpowiedz ... bez sciemy odpowiedz !!!!