Wlaśnie w tym terminie jest zlot kolegów spod znaku dwuch nereczek. Zapraszam nie nadarmo bo fajnie im wychodzi a rok temu ubawilem sie setnie sciagajac sie z nimi na 400 metrów. Zapytałem grzecznie czy mnie wpuszcza a oni czemu nie bedzie z kim wygrywac. Najpierw podjechal kolega w kwadracie i w dodatku w dizlu - domyslacie sie efektu chyba z 5 dlugosci. Po kolejnych 2 - 3 wygranych wzieli sie na sposob i podjechalo M 5 z niezlym kierownikiem bronilem sie ale w dupke dostalem. Tak wiec wjechac mozna bez problemu i zabawa jest a przynajmniej byla caliem niezla

Ja sie wybieram wiec moze ktos pojedzie ze mna jako honorowy gosc z AKP ??
MAM NOWE WIADOMOŚCI !!!!
Właśnie rozmawiałem z prezesem BMW klub z Torunia <Januszem Maćkowiakiem> i ustaliłem co następuje :
Co prawda jest to zlot TYLKO samochodów BMW ale kolega jest bardzo chetny do współpracy i stwierdził że na zarządzie klubu poruszy kwestie naszego przyjazdu.
jeśli się zgodzą to będziemy mieli status GOŚCI HONOROWYCH, wydzielone miejsce na placu no i przede wszystkim zniżki na wjazd na plac, który upoważnia do pola namiotowego, korzystania z mediów itp.
Ja chętnie pojadę ale niechciałbym zrobić z gęby cholewę mówiąc że przyjeżdża przynajmniej część klubu, tak wiec proszę o wpisywanie się chętnych na wypad do Torunia żebym mógł ich prezesowi powiedzieć ile będzie autek