.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.kwi.2025 22:26:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Jak dobrze mieć AC
PostNapisane: 08.wrz.2004 09:05:16 
Użytkownik

W sobotę pięknym popołudniem w drodze z Koszalina do domq postanowiłem zajechać sobie do Słupska odwiedzić znajomego.No ale jak pojechać z gołą ręką? Postanowiłem zatrzymać się pod Realem, żeby kupić coś dobrego. Jakie było moje zdziwienie jak po wyjściu usłyszałem wyjący mój alarm. :galy: Pobiegłem szybciutko zobaczyć co się dzieje. Jakiś skur... ztrszymał się na moim tylnim zderzaku. Po gościu ani śladu tylko jego czerwona farba na moim lakierze. Uderzeni było konkretne bo pacjent zatrzymał się na kole zapasowym. Wiele się nie zastanawiałem tylko zgłosiłem szkodę. Wczoraj był u mnie pan likwidator i uwzględnił dosłownie wszystkie uszczerbki nawet te, które już były wcześniej :) Naprawa wyniesie mnie ok. 1000 razem z malowaniem. Więc pewnie jeszcze będę kilka pln do przodu.

Tytuł:
PostNapisane: 08.wrz.2004 09:49:47 
Klubowicz

Tak AC dobra rzecz. A za tą wyceną, to jakiejś rewelacji nie ma. Ostatnio jak mi gość na trasie wryżnął w tył auta i w zasadzie tylko skrzywił uchwyty od zderzaka (za to jego renault 19 posypało się z przodu jak domek z kart :diabel: ), to wycenili mi całą szkodę na 850zł :): A tak prawdę mówiąc, to trzeba się dobrze przyjżeć, żeby zobaczyć u mnie jakieś ślady po tym zdarzeniu (a jeszcze nic nie robiłem).

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 08.wrz.2004 17:35:36 
Użytkownik

Ale ty sprinter piszesz w tym momencie o OC, bo miałeś sprawcę.

Strefa czasowa: UTC + 1