Witam jestem z Białegostku na forum dołączyłem pod koniec stycznia ale dopiero od 2óch tygodni jestem DUMNYM posiadaczem audi B4 coupe 2,6 96 rok (zawsze chciałem tak napisać bo od jakichś 4rech miesięcy zazdrościłem hehe tym co prezentowali tu swoje nabytki) Zdecydowałem sie na audi dziięki atmosferze panujacej na tym forum ( i wrodzonej jak mysle miłosci do tej marki) jak i opinii na temat tej (najlepszej jak sądzę marki samochodowej) Nawet mój brat z tego samego zamiłowania nabył audi A4 1,9tdi niemalże w tym samym czasie i teraz razem na jedny podwórku cieszymy sie widokiem 2óch audików obok siebie. Moje coupe juz fabrycznie jest niezle wyposażone! Wnetrze po liftingu, pół skóra, 2wie poduchy, klimatronic, el szyby, el i podgrzewane lusterka itd. Jednym słowem full wersja oprucz szyber dachu hehe (nabyte ze Szwajcarji za rozsądną cenę hehe) Szukałem przez ponad pół roku 2,3l (ten dzwięk

) ale znalazłem w dobrym stanie, wyposażeniu i roczniku dobre 2,6l v6 więc sie zdecydowałem narazie nie żałuje chociaż naczytałem sie na forum że lepiej już brac 2,8l niz 2,6l. Pewnie po jakimś miesiacu bedę żałował (ale nadmienie że jest to moje pierwsze auto, więc 2,6l i tak mi starcza póki co).Później pewnie będzie S2!!!! tak myślę hehe!

Jestem przeszczęśliwy