.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 05:41:55

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2006 10:58:11 
Użytkownik

Polsenator napisał(a):
Inna sprawa bylo to jak to zwykle w komisach bylo napisane ze bezwypadkowy coi oczywiscie nie bylo zgodne z prawda, kazdy kto choc troche mial pojecie od razu zauwazal inny odcien na lewym blotniku. Jednak duza czesc osob ktora kupuje w komisach pojecia nie ma...

Pozdrawiam

Co do bezwypadkowości to mam patent-przykładam do blach cieńki magnesik z Danonek, jak magnesik odpada to jest szpachel pod lakierem, prosta i prymitywna metoda, ale się sprawdza.

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2006 11:26:48 
Klubowicz

Jak troszkę pojeździłem po komisach to stwierdziłem, że moje auto jest idealne! W stosunku do tego co tam stoi moje jeździ, wygląda jeszcze okej i jest po stokroć mniej zniszczone choć mam 300kkm a te w komisach po 160-200 kkm :D - mogę się porównywać nawet z pseudoidealnymi autami z '99 :P

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2006 11:40:46 
Użytkownik

GrzesB napisał(a):
Jak troszkę pojeździłem po komisach to stwierdziłem, że moje auto jest idealne! W stosunku do tego co tam stoi moje jeździ, wygląda jeszcze okej i jest po stokroć mniej zniszczone choć mam 300kkm a te w komisach po 160-200 kkm :D - mogę się porównywać nawet z pseudoidealnymi autami z '99 :P

To się może zgadzać, ja kupiłem A6 w autokomisie i zostawiłem "starą" A6 w rozliczeniu (ciężko teraz sprzedać auto), na internecie śledzę od czasu do czasu losy "starej" A6 - stoi sobie dalej ale ubyło jej około 74,000 km z licznika i "dołożyli" jej podgrzewane fotele (trzy lata jeździłem i nie wiedziałem że mam grzane fotele :) )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1