.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.lut.2025 15:10:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Auto blog
PostNapisane: 27.lip.2006 17:28:38 
Użytkownik

Jak w temacie ktos z was sie wybiera a moze juz był ktos np dzisiej była niebieska A6

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 17:46:24 
Użytkownik

Jakoś nie lubie tego programu :diabel: :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 17:55:46 
Użytkownik

Pomysł na program dobry ale mogli przyjmowac nieco bardziej inteligentnych ludzi ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 17:57:56 
Użytkownik

Adx napisał(a):
Pomysł na program dobry ale mogli przyjmowac nieco bardziej inteligentnych ludzi ;-)

Jak czasem zdaży mi sie ogladać urywek, to wkurza mnieten prowadzący który mówi ludzikom ile czasu zostalo do końca :/
Kupili by jakiś zegar postawili obok kamery i niech nikt nie przerywa gadającemu bo to może być czasem irytujące jak ktoś sie wcina w słowo. :):

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 18:09:50 
Użytkownik

No ale dzisiej własciciel A6 mnie powalił silnik w S6 o MOCY 4,2 stres wiadomo ale jak sie tak stresuja to niech siedza w domu a wstydu nie robia.

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2006 18:14:14 
Użytkownik

Adx napisał(a):
No ale dzisiej własciciel A6 mnie powalił silnik w S6 o MOCY 4,2 stres wiadomo ale jak sie tak stresuja to niech siedza w domu a wstydu nie robia.

Stres stresem, ale jak juz sie wybierają do takiego programu to mogliby sobie zapisać co mają do powiedzenia :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 31.lip.2006 08:20:57 
Użytkownik

bylem, w drugim odcinku z A2. Pomysl fajny, ale sposob w jaki trwa nagranie, realizacja do d..... Po pierwsze powinna byc selekcja, jakas wstepna, ew. powinni dawac jakas mozliwosc proby bo ludzie sie spalaja. Podczas mojego nagrania np. 5 razy przerywali, bo wybuchl pozar na dzialkach niedaleko i najpierw dym przeszkadzalk, potem jechala straz pozarna... po trzeciej próbie mam znow mowic a tu karetka.....a stres rosnie. Przy 4 podejsciu juz mam mowic i .... nie ściemniam...helikopter zaczal krazyc nad tym pozarem, zaczeli sie wszyscy smiac ze zaraz komandosi na linach zjadą... Bylem wyluzowany, ale to mnie np. zestresowalo ,do tego slonce mialem prosto w gębę ,a kamery przestawic nie chcieli czy nie mogli. I jeszcze jedno - jesli myslicie ze autprzy i prowadzacy znaja sie na motoryzacji to jestescie w wielkim bledzie. Przy tych kilku probach moje nagranie trwalo b. dlugo i gadalem z nimi.....masakra, nie wielka u nich orientacja w ogolnie pojetej motoryzacji. A juz sam prowadzacy mnie rozwalil, jak przedstawial mnie i auto - 2 razy pomylil sie w nazwie samochodu mówiąc "Audi AL 2"....... Do tego wystepujacy nie ma prawa do dubla, poprawki itd, a on 4 razy przerywal bo mylil sie w z zdaniu: "witam panstwa w kolejnym odcinku Auto Blog. Jest ze mną......." Jak mowilem, pomysl ciekawy ale zle zrealizowany. To tyle wg mnie

Tytuł:
PostNapisane: 31.lip.2006 08:31:51 
Użytkownik

Auto: przeważnie starsze Audi
don_pazurro > chyba niechcacy widzialem odcinek w ktorym wystepowales ze swoja A2. Calkiem dobrze ci poszlo :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 31.lip.2006 08:45:57 
Użytkownik

Lukasik napisał(a):
don_pazurro > chyba niechcacy widzialem odcinek w ktorym wystepowales ze swoja A2. Calkiem dobrze ci poszlo :peace:

dzieki za dobre slowo Likasi,k, ale zdecydowanie mogloby byc lepiej, szczegolnie 1 minuta to drzacy glos itd, ale potem jakos poszlo. No jednak w zwiazku z opisana wyzej sytuacja nieco sie spialem, jedyne co, ze udalo sie mowic bez zaciec, ale zbyt technicznie, malo emocji zapodalem, za duzo danych, oczywiscie nigdy nie mowi sie tak jak sie chcialo...:)

Tytuł:
PostNapisane: 31.lip.2006 20:47:41 
Klubowicz

Program wygląda jak mega amatorka, ciekawe ile im płaca za przygotowanie takiego gniota.... W porównaniu do tego to testosteron był super profesjonalnym programem... kiedyś widziałem jak sie robi programy (reportaże) dla państwowej TV i to była masakra.... ale żeby prywatna stacja pozwalała sobie na taką fuszerkę to aż boli....

Strefa czasowa: UTC + 1