.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 23:56:56

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam - A4 2001r B6 [Wa-wa / Jasieniec k.Grójca]
PostNapisane: 04.lis.2006 02:32:06 
Użytkownik

Witam szanowne grono Audimaniaków ;) . Najczęściej jestem w Wawie i Jasieńcu k/Grójca ale często krążę po Polsce więc kto wie gdzie się możemy spotkać ;) . W skrócie o samochodzikach: od lipca 2005 posiadam A4 z 2001r B6 (nowa buda), 1.9 TDI AWX (130 KM), sedan, rok temuzostał przerobiony program przez Mastersa (chyba nie trzeba tego mistrza przedstawiać :) ) , program wgrywałem sam, obecnie posiada trochę większą moc :P niż te fabryczne 130KM . Niestety, obecna pogoda nie pozwala już na cieszenie się dodatkowymi Nm i KM :/ . Od 2-3 miesięcy leży przerobiona turbina z oryginalnej na większą ( hybryda z GT1749 i GT2049), ale nie mam czasu jej założyć :(. Autko ma jeszcze kilka zmian wprowadzonych, ale to może innym razem. Poprzednie autko to było Golf IV 2000r. 3drzwi, 1,9 TDI AHF ( fabrycznie 110KM) , oczywiście też program był mocno przerobiony przez Mastersa (np przy 200km/h po wcisnieciu gazu autko żwawo przyśpieszało, co dało się zauważyć po odchylaniu się do tyłu głów pasażerów :) - kierowca + 2 pasażerów :) ), obniżony, usztywniony itdddd.... . jeszcze wcześniej Opel Astra GSI 2,0 16V , C20XE (fabrycznie 150KM), 3drzwi, tez lekko poprzerabiane ( m.in wałki rozrządu sportowe,... ) . Jeszcze wcześniej Ople Kadety E, 1,3 i 1,6i - oba 3-drzwiowe. No i na początku cudowny Maluch :-) . Ehh, ok, starczy tej autoreklamy . Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich :peace:

Strefa czasowa: UTC + 1