.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 20:55:06

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: witam wszystkich [Nowy Sacz]
PostNapisane: 19.lis.2006 14:55:26 
Użytkownik

jestem tu pierwszy raz wiec chcialem was wszystkich powitac :peace: .z racji ze jest to forum audiklub wiec troche o moim aucie.jest to A4 z 95 roku z silniczkiem 1.8 20V ADR,wiem ze nie jest to moze "pocisk" ale jestem z niego bardzo zadowolony,ciesze sie jak dziecko z aukta kupionego w kiosku RUCH.od dawna marzylem o audi i nareszcie spelnilem marzenie(po zakupie zona nie rozmawiala ze mna prawie trzy tygodnie ;) malo tego to kupilem sobie interfejs z programem vag-com po polsku 607... jeszcze nie znam sie na tym ale powoli to opanuje zreszta mam teraz was w razie klopotow, no i teraz mam juz calkiem pozrabiane u mojej slubnej :diabel: ale tak to juz jest!a jesli chodzi o mnie to jestem nastawiaczem maszyn cnc a po godzinach troche bawie sie w mechanika :D to chyba tyle.pozdrawiam wszystkich i licze na pomoc w razie klopotow a z tego co juz zdarzylem zauwazyc to fachowcow tu nie brakuje!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2006 17:09:08 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Witamy na Audi Klub Polska Forum. Żona nie ma sie o co gniewac bardzo dobrze zrobiles. Na pomoc mozesz liczyc zapraszam do rozbudowanego dzialu technicznego. :)

Strefa czasowa: UTC + 1