mechitro napisał(a):
Ur-Arek napisał(a):
...wiem że uer milutki. Apeluje, gdyby cos ktos słyszał na temat Urki to prosze o info na PW. Dziękuję tu Kubie jmm bo znalał mi coś...
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0168648138...ale nie zdążyłem!
Nie mogłem się powstrzymać...
.........
Ur-Arek napisał(a):
(...) Uszanuj to że ktoś gustuje w oryginalnych autach a nie ulepionych garażowozach ...
Nie bardzo rozumię.... Rozjaśnij proszę!! Chyba rozumię - wyjąłeś kolego zdania z różnych kontekstów - pewnie zauważasz subtelną różnicę między Coupe B2 a Urką? Bo o B2 była mowa...
Zresztą rozbite auto, jeśli jest przywrócone do oryginału nie oznacza klęski. Jeśli reanimuję Urkę po czołowym, nie założę zderzaka od B2 - bo tańszy... . Tak samo A200 5T (o które takie poruszenie) nie zostało zniszczone tylko kolizją, czy zębem czasu ale ingerencją. Rozmawiamy tu o YT, na innym forum są inne moje auta, które są z "półki" 1-1,5 tys zł, ale zachowane jak najbardziej w oryginale. I przytulę chęntnie uszkodzone, ale liczę się ze sporymi kosztami bo nie mam czasu na grzebanie. I w przypadku "półki" Uera uważam że warto,
jeszcze jakiaś niejasność? Sory, chyba nie do tego ten cały temat. Niech każdy ratuje YT jak umie.
Pozdrawiam.