.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.lut.2025 02:32:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.gru.2004 22:15:56 
Użytkownik

Współczuję...faktycznie kradzieże są dziś plagą...ale odradzam prowadzenie złapanego ewentualnie delikwenta na policję...nic to nie da...jeszcze szybciej wyjdzie niż się to wydaje...już nie wspomnę o potrzebie włóczenia się po sądach...przykre ale jedyne wyjście to samosąd rodem ze średniowiecza...najlepiej gnojowi łapę odrąbać...będzie pamiętał do końca swego bytu, żeby cudzego nie ruszać...można go ostatecznie linką do haka i...sprawdzić przyśpieszenie..jak będzie wyprzedzał...darować, jak nie...gaz do deski...pozdrawiam...

Tytuł: Re: no i by ukradli niunie...
PostNapisane: 07.gru.2004 13:10:03 
Użytkownik

maciekmpl napisał(a):
Więcej słyszałem niż ci się wydaje. Nie wkładke z korka, tylko klapkę od wlewu, albo cały korek.
Wiesz, że dzwonią, tylko nie wiesz gdzie.

- spokojnie jak ci zginie bembenek w zamku to wierz mi, że sobie również poradzą :wpale: zobaczymy czy wtedy bedzie takie wszystko proste i oczywiste

maciekmpl napisał(a):
Tylko jak ci będą zakładali te zamki, to uważaj, żeby mechanik w ASO nie zapisał sobie numeru klucza i numeru Twego samochodu, bo się możesz za parę dni bardzo zdziwić - ale masz przecież AC.
:D

- to zawsze trzeba brać pod uwagę... jak zwykły alarm zakładasz tak samo :peace:

lolek2 napisał(a):

miło mi cwaniaku - wiadomo, że bym takiego auta nie kupił gdyby nie było mnie stać na AC a mój status majątkowy jest niewielki ale tym bardziej właśnie nie stać mnie na NIEOPŁACENIE AC

maciekmpl napisał(a):
To wcale nie jest takie oczywiste. Nie takie auta jak Twoje ginęły i było to opisywane na forum, a AC nie miały. Ludzie czasami bardzo pokrętnie rozumują, zdziwiłbys się jak pokrętnie.

- nie nazwałbym tego pokrętnym myśleniem w takim razie tylko głupotą...

lolek2 napisał(a):

tak nawiasem mówiąc to nie wysilaj sie na takie komentaże

maciekmpl napisał(a):
Ja sie wysilam? To Tobie chyba pisanie "komentaRZy" z trudem przychodzi. Na AC wystarczyło, na szkołę zabrakło? :D

-spokojnie , wystarczyło za tydzień obrona mgr :D , a dysortografii niestety nie wyeliminuje nawet 20 lat najlepszych studiów więc odrazu za to przepraszam wszystkich forumowiczów :peace:
a jak ktos jest tak wrażliwy jak kolega (któremu nie zdarza się błąd ort.) to proszę nie czytac moich komentarzy :peace:

Tytuł: hmm
PostNapisane: 08.gru.2004 19:43:37 
Użytkownik

Współczuje naprawde. dobrze jednak ze autko nie odjechalo jednak szkoda ze ci sie go dorwac nie udało :(

Tych sk&%&#$ to trzeba łapac i nawet nie myśleć o policji (chyba tak sie to nazywa), stracisz czas, pożniej włoczenie sie po sądzie, beda traktować cie jak przestępce, a koles wyjdzie bardzo szybko i bedzie chcial sie odpłacić. Dobrze ktoś mowił odrąbać ręce.

Współczuje jeszcze raz

Tytuł: Re: no i by ukradli niunie...
PostNapisane: 08.gru.2004 21:37:21 
Klubowicz

lolek2 napisał(a):
własnie wczoraj miałem włam pod giełdą narciarską w krakowie :|
byłem na giełdzie ok 9 i wracam ok 10 i patrze a tu z tyłu świecą sie swiatła wsteczne... no to myslałem że zwarcie jakieś w instalacji ale podchodze bliżej i widze że bębenek zamka wyrwany patrze a stacyjka sie świeci za chwile widze zdupczającego łebka i dawaj a nim ale go nie dogoniłem :/

rezultat, wyrwany zamek z drzwi , wyłamana stacyjka, wyłamana blokada kierownicy, autko przygotowane do odjazdu , dobrze że jeszcze miałem dodatkowe zabezpieczenie

ktos potrafi oszacować wymianę zamków w A3 , kluczyków , stacyjki i blokady kierownicy :?:
jakie warto stosować jeszcze dodatkowo zabezpieczenia ??
na komisariacie spotkałem kobiete której niedaleko zwineli paska z 99 roku i miała fabryczny alarm....

i jeszcze dodam że to w dzień , ludzi w cholere cięzko wjechac i wyjechać tam samochodem .... czyli najciemniej pod latarnią

uwaga na swoje niunie !

A narty przynajmniej kupiłeś??

Pozdrawiam

Czy wiesz, że: na Biodieslu wyprodukowanym z rzepaku zebranym z 1 hektara możesz pokonać około 20.000 kilometrów samochodem osobowym?

Tytuł:
PostNapisane: 09.gru.2004 16:17:14 
Użytkownik

...jeżdże na parapecie :D
:509:
a autko się już robi :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1