maciekmpl napisał(a):
Więcej słyszałem niż ci się wydaje. Nie wkładke z korka, tylko klapkę od wlewu, albo cały korek.
Wiesz, że dzwonią, tylko nie wiesz gdzie.
- spokojnie jak ci zginie bembenek w zamku to wierz mi, że sobie również poradzą
![n :wpale:](./images/smilies/090.gif)
zobaczymy czy wtedy bedzie takie wszystko proste i oczywiste
maciekmpl napisał(a):
Tylko jak ci będą zakładali te zamki, to uważaj, żeby mechanik w ASO nie zapisał sobie numeru klucza i numeru Twego samochodu, bo się możesz za parę dni bardzo zdziwić - ale masz przecież AC.
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
- to zawsze trzeba brać pod uwagę... jak zwykły alarm zakładasz tak samo
lolek2 napisał(a):
miło mi cwaniaku - wiadomo, że bym takiego auta nie kupił gdyby nie było mnie stać na AC a mój status majątkowy jest niewielki ale tym bardziej właśnie nie stać mnie na NIEOPŁACENIE AC
maciekmpl napisał(a):
To wcale nie jest takie oczywiste. Nie takie auta jak Twoje ginęły i było to opisywane na forum, a AC nie miały. Ludzie czasami bardzo pokrętnie rozumują, zdziwiłbys się jak pokrętnie.
- nie nazwałbym tego pokrętnym myśleniem w takim razie tylko głupotą...
lolek2 napisał(a):
tak nawiasem mówiąc to nie wysilaj sie na takie komentaże
maciekmpl napisał(a):
Ja sie wysilam? To Tobie chyba pisanie "komentaRZy" z trudem przychodzi. Na AC wystarczyło, na szkołę zabrakło?
-spokojnie , wystarczyło za tydzień obrona mgr
, a dysortografii niestety nie wyeliminuje nawet 20 lat najlepszych studiów więc odrazu za to przepraszam wszystkich forumowiczów
a jak ktos jest tak wrażliwy jak kolega (któremu nie zdarza się błąd ort.) to proszę nie czytac moich komentarzy
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)