hej,
wiec jesli chodzi o moje zdanie - ja wzialbym audi. ale tylko ze wzg. na to, ze nie znosze 1.9TDI - bo to wolne silniki sa!
A Twoj starszy musi zdecydowac w ktorej kategorii argumenty sa dla niego najwazniejsze:
1. Komfort jazdy - Superb jest 100% zwyciezca. duze auto, ktore plynie po drodze.
2. Miejsce i ladownosc - tak samo.
3. osiagi - tutaj skoda wypada bladziutko. jak wiem audi z '04 mialo 163 lub 190 kucy, wiec 130 w ciezkiej budzie to zalosc.
4. Prestiz marki - audi wygrywa - wielu kolegow juz na to zwrocilo Twa uwage. kup audi, bo audi to audi. well, no coz - skoda to moze nie to, ale z drugiej strony zauwaz, ze superb jest juz w sumie marka sama w sobie.
5. bajery - pewnie skoda wypada lepiej - ja jezdzilem 2.5TDI superbem w jasnej skorze i pelnej opcji - piekne auto a swiecilo w srodku jeszcze fajniej niz moje (nawet podswietlenie klamek
wiec ogolnie, jak starszy sie bangla jak emeryt to niech bierze klekota, a jak lubi depnac to do audi nie ma alternatywy.
co do prowadzenia sie nei wypowiadam, bo nie jestem az takim ekpertem. oba maja dobre zawieszenia
milej decyzji.
a, ten caly lifting to lipa - wnetrza (na ktore najbardziej zwracam uwage) wcale nie przerobili, a na zewnatrz - z tylu jest duzo gorzej (zwlaszcza w avant'cie) a przod jest lepszy - to fakt.
pzdr.