ares2,5TDi napisał(a):
Nie wiem czy cos takiego istnieje ale o ile nie to moze moglibysmy pomoc kolegom w biedzie.
Zdjecia, daty, miejsca.
Ja osobiscie zwracam uwage na kazda audiczke na drodze i na gieldzie i z checia bym pomogl w odzyskaniu, wiec stworzenie i rozpropagowanie takiego forum w mediach zarowno pomoze jak i moze troche odstraszy tych kut...ow od tego procederu.
Wiec moze zaproponujmy jak bysmy widzieli taka strona adminom o ile wyrazili by chec stworzenia jej
Oprocz aut zamieszczac mozna rowniez charakterystyczne lub oznakowane skradzione elementy ktorych sporo na gieldach
pozdro
Myslalem o rozpropagowaniu atakiej akcji, bo jezeli to zrobimy to byc moze automatycznie odstraszymy zlodziei od naszysz niuniek i tej marki!.
Rozne ogolne strony www zajmujace sie motoryzacja byc moze poparly by taka akcje.
Ale pierwsze pytanie ktore mi sie nasunelo to gdzie zglaszja sie poszkodowani skradzionych OOOO.
POLICJA!
Fakt! nie palam do nich miloscia ale mozna by rozeslac info do glownych komisariatow w miastach ze chcemy wesprzec organ scigania i wszystkich poszkodowanych uzytkowikow OOOO kierowac na nasz strone aby zamiescili info.
Tylko nad skladna forma trzeba by pomyslec aby nie zrobil sie smietnik ciezki w odbiorze.
Przybedzie nam kolegow, ktorzy byc moze nie mieli pojecia o istnieniu KLUBU Napewno sie cos odnajdzie i co najwazniejsze troche zniechecimy zlodziei do naszej marki, poniewaz strach bedzie wystawiac takie autka i oznakowane czesci na gieldzie

.
A naklejki audi mozna by sformulowac z podpisem w formie SOFT GANGU
"JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO" - info ze tego auta nie warto krasc.
Moze da to troche do myslenia ze gwizdnac sie da ale za wszelka cene postaramy sie ja namierzyc wlasnymy silami.
pozdro
Ps
Czy ja zostalem zbanowany bo juz chyba 20x probuje zamiescic rozwiniecia swojego przemyslenia