.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.gru.2024 20:57:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26.cze.2005 22:27:26 
Użytkownik

na Bronowej jest tez dobry fachowiec od vw i Audi. Wiele osob go poleca i sam sie teraz wybieram na wymiane uszczelniacza walu. Zobaczymy jak z jakoscia i cenami :)

przewozy do ślubu Audi A8

Tytuł:
PostNapisane: 04.lip.2005 12:29:39 
Użytkownik

w kwesti warsztatu itp.
Polecam może nie najtaniej ale...Nastapol na Kacprzaka naprzeciwko wyjazdu z Macro. przed usługą niech podadzą dokładny koszt naprawy, każda doliczona złotówka wymaga Twojej zgody. Kilka razy próbowali mnie naciąć ale skutecznie wydarłem "japę". Jak widzą żę mają do czynienia z lamusem to zawsze doliczą parę złociszy. Maja geometrię itp.
uratowli mi dupę sprawdzając auto przed kupnem, na pomiarze powłok lakierniczych brakło skali pomiarowej :P

Plusy - gwarancja na wykonaną robotę i części, auto można u nich zostawić na wyznaczoną godzinę lub kilka dni ( w moim przypadku to było bardzo istotne, pojechałem sobie na urolp a auto zostało u nich na parkingu ) mają przeglądy i darmową kawę :D , ładnie zchludnie a jak ubrudzą tapicerkę to masz darmowe pranie :diabel:

W kwesti silników i mechaniki ogólnej - polecam Warsztat na Zgierskiej ( zaraz za pomnikiem Radogoszcz po prawej stronie , wjazd między budynki ) Andrzej Kuczyński . Chłopaki zęby zjedli na WV Audi Oplach i innych niemcach. Cena rewelacja, ale często trzeba czekać na wolne miejsca....najlepiej podjechać i umówić się na wizytę. Robią naprawdę solidne remonty silników,zawieszenia itp. nie dysponują komp.

Pozdrawiam i powodzenia
Lester

Tytuł:
PostNapisane: 04.lip.2005 13:49:50 
Klubowicz

martab99 napisał(a):
Generalnie- radze trzymac sie z daleka, chyba ze tylko w Krakowie maja taki dream-team :P

Taaaak....mnie gosc chcial mlotkiem felge prostowac, musielismy z Niunia szybko uciekac zeby sie nie zabil jeszcze przez nas tym mlotkiem :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1