emte napisał(a):
Volki, prosze odpusc juz Pitbulla
Chyba odpuścił ? Pitbull był kiedyś wybrany i był przez wiele lat, ale nic nie jest wieczne.... koncerny samochodowe zmieniają swoje loga więc i my możemy.... Co do wersji pierwotnej Maridk'a to jest ona o tyle dobra że nawiązuje do naklejki z pitbulle która koncepcyjnie była dobra, więc jak ktoś będzie miał starą peskie to i tak nie będzie się strasznie odróżniał. A jak zaczniemy robić 100 rodzajów nowych projektów to nie wiem czy to się dobrze skończy... chyba że ogłosić konkurs i niech zgłoszą się ludzie z projektami a potem je przegłosować.
Co do mnie - temat naklejek próbuję ruszyć mniej więcej od roku i zawsze byłem stopowany, że trzeba na klub poczekać, na wyklarowanie sytuacji itp. itd. więc jako Łódź mając dosyć czekania wzięliśmy sprawy w swoje ręce i robimy naklejki wg projektu Maridk'a (wszystko już ustalone z drukarnią, materiały posłane, projekt będzie po 1 sierpnia, po moim urlopie, potem tylko klepnąć zamówienie i są naklejki), jeżeli reszta nie chce takich naklejek to dopiszemy sobie do naszej słowo 'Łódź' i będą to nasze naklejki, lokalne. Ale na głosowaniu stwierdziliśmy że lepiej zrobić uniwersalne, a nazwę miasta jak ktoś będzie chciał to dotnie sobie na ploterze (można ustalić obowiązująca czcionkę) tak jak mają np. Rezacze.
Na dzisiaj to tyle z mojej strony, następny raz zaloguję się za około 12-13 dni jak wrócę z urlopu, chyba że nie wytrzymam i dorwę gdzieś jakiś kawałek Internetu
Do następnego klepania i do zobaczenia w Ustce