.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.gru.2024 21:39:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:17:24 
Użytkownik

Wujek Dobra Rada radzi:
Jeśli kobieta w nocy nie jęczy, to w dzień warczy.....
fakt..dobra rada..tylko ...kto WARCZY :?: :P :?: ..ja chyba wiem.... :peace: :diabel: :peace: hehehehe...

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:25:56 
Użytkownik

gino napisał(a):
Wujek Dobra Rada radzi:
fakt..dobra rada..tylko ...kto WARCZY :?: :P :?: ..ja chyba wiem.... :peace: :diabel: :peace: hehehehe...

:peace: Gino co sugerujesz g:DD :?:
na ten temat chętnie podyskutuje

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:28:24 
Użytkownik

Mauzer napisał(a):
Państwo modowie....idealny wątek na wasze rozważania :|

p.s proponuję wywalić całą stronę ;-)

dokladnie....narazie przegonili wpisami caly MOJ watek na 5 strone tematu...wiec tez JAKBY GO JUZ NIE BYLO..DLATEGO UWAGA!!! WARTO ODWIEDZIC STRONE 4...buahahaha.....mam tam niezla jazde... :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:31:08 
Użytkownik

Vanilla I napisał(a):
gino napisał(a):
Wujek Dobra Rada radzi:

:peace: Gino co sugerujesz g:DD :?:
na ten temat chętnie podyskutuje

nie nie..no wtym temacie to juz nie bede nic nikomu doradzal...kazdy musi sam pilonac swojego OGRODKA..i po to ma wąż aby go czasem ..podlewac...... ;-)) hehehe....ZALOZYMY NOWY TEAMAT ;-) ale gdzie... :P hehehe...

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:33:52 
Użytkownik

Chciałam powiedziec że sami wybieracie Modów
więc macie co chcieliście g:P

Nikt nikogo nie przegonił - toczy się dyskusja
chyba że się któryś z moderatorów wkurzy i znów dosnaę zakaz udzielania się w wątku - taaa moderator tez może dostac burę

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:39:41 
Klubowicz

Mielismy tu dyskutowac na temat poprawienia atmosferki na forum....a wyszedl jakis watek personalny - I BARDZO DOBRZE !!! Bo wlasnie trzeba sie zastanowic dlaczego nowi forumowicze maja wlasnie takie odczucia !!!!!
Ja np. nigdy nie doznalem zlosliwosci od modow (czasem jak byly jatki z Alfem i hansem i Volkim to mialem dosc AKP)...Macia znam, palilem z nim lolka i nie wydaje mi sie zeby byl niewyzyty emocjonalnie i dowartosciowywal sie na forum :)
Proponuje, zebyscie zamiast narzekac podjeli konstruktywna dyskusje na temat ew. zmian na forum. Moze warto wprowadzic watek, gdzie kazdy bedzie mogl sie poskarzyc na moda i dodac tam dowod zbrodni :)) Wtedy reszta oceni czy bylo to sluszne, czy nie....ale tak czy siak nie ma sensu sie klocic i obruszac, grozic ostatnim wpisem na tej stronie....

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:45:20 
Użytkownik

Gino zobacz na tym forum jest ponad 3000 userow przyjmijmy ze 100 z nich otworzylo by nowy watek z jednym kawalem na forum, przyjmijmy ze 1 osoba na tydzien to zrobi. Jak juz sobie to wyobraziles to co powiesz ?
Jest hiper-mega burdel na forum i nic nie mozna znalesc - qmasz ??

Co do reszty to nikt cie nie pojechal, zostales uprzejmie poproszony zebys to wkleik do watku fun- bo od tego on jest. Na co ty malo uprzjmie odpowiedziales zeby sobie mod to sam przenosil. Zrozum czlowieku ze moderator tu nie jest oplacany a roboty ma zwykle duzo i wcale to nie jest stolek tylko raczej obowiazek i czasem malo sympatyczny jak sie czyta takie wypociny jak twoje ...

Zastanow sie dobrze zanim cos jeszcze napiszesz OK ? :!: :!: :!: :!: :!:

BTW takie sprawy rozwiazuj z modem na pw

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 12:05:38 
Użytkownik

Zuru podsumuj wnioski jakie są .
Zresztą wszystkim nie dogodzisz . Bbart pisze że mamy bałagan myslicie/my o porządkach to Gino pisze że nie ma atmosfery bo modowie się czepiaja

Słuszne wnioski zmienić nazywnictwo tematów w technikaliach

a skargi na modów zgłasza sie do Adminów . Zreszta modowie tez sie na wzajem "objerzdzają" jak np ja robię bałagan u Leo to nie znaczy że mam tafyfę ulgową bo jestem modem

Gino tematy które moga wywoływac kontrowersję obgadujemy na PW

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 13:47:53 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
Mam pytanie gino - czytałeś FAQ a szczególnie link który jest w nim ? ( http://rtfm.bsdzine.org/ )
Czytam Twoje posty i na dzień dzisiejszy mogę przedstawić Twój portret psychologiczny. Nie będę tego robił, ale psychicznie jesteś ukształtowany gdzies jak 15-17 latek. W tym wieku zazwyczaj nadchodzi okres buntu ;)

Modowie dobrze pracują na wszystkich forach. Jedni solidniej przywiązują się do pracy, inni mają luźniejsze podejście do forum. Nie zwalnia to jednak z przestrzegania przez userów ogólnych zasad netykiety i zwykłego zdroworozsądkowego zachowania. Oraz pokory. Nikt nie jest tutaj alfą i omegą (eee... z tym pierwszym to mam dziwne skojarzenia ;) ) .
Tymczasem proponuję Ci odpuścić ten temat i zacząć normalnie korzystać z forum O AUDI.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 13:54:41 
Użytkownik

mq napisał(a):
Gino zobacz na tym forum jest ponad 3000 userow przyjmijmy ze 100 z nich otworzylo by nowy watek z jednym kawalem na forum, przyjmijmy ze 1 osoba na tydzien to zrobi. Jak juz sobie to wyobraziles to co powiesz ?

Co do reszty to nikt cie nie pojechal, zostales uprzejmie poproszony zebys to wkleik do watku fun- bo od tego on jest. Na co ty malo uprzjmie odpowiedziales zeby sobie mod to sam przenosil. Zrozum czlowieku ze moderator tu nie jest oplacany a roboty ma zwykle duzo i wcale to nie jest stolek tylko raczej obowiazek i czasem malo sympatyczny jak sie czyta takie wypociny jak twoje ...

Zastanow sie dobrze zanim cos jeszcze napiszesz OK ? :!: :!: :!: :!: :BTW takie sprawy rozwiazuj z modem na pw

PRZECZYTAJ TEN WPIS UWAZNIE....nie co 2gie zdanie...zwlaszcza koniec..

wiec tak....po 1) po raz kolejny napisze to jeszcze raz-TEZ JESTEM ZA ODZIELENIEM TEMATOW, np.OGLOSZENIA czy INFO O ZLOTACH....
ale...DAJCIE TEZ JAKAS SWOBODE WPISOW NA FORUM ogolnym...BO JESLI NIE MA TEJ SWOBODY..to jak ma byc to forum o OGOLNEJ TEMATYCE...

po2)nie napisalem nic NIE UPRZEJMIE..stwierdzilem, ZE JESLI FAKTYCZNIE TEMAT JEST w zlym miejscu to moderator sam go przeniesie..

po3) nikt z nas nie zmusza MODERATORA aby byl MODERATOREM..jesli mu nie pasuje...moze nie byc...jeslli pasuje, to ok..ale. NIE WYKORZYSTUJ TEGO JAKO ARGUMENT ..ROBI TO NA CO MA OCHOTE,I BYC MORZE LUBI....

po4)JESLI ZDANIE KLUBOWICZOW O FORUM TO DLA CIEBIE ''CZYJES WYPOCINY'' nie dziw sie ZE macie taka opinie a nie inna...

po 5)NIE MA PIATEGO PUNKTU....gdyz nie ma zadnego sensu pisanie niczego na WASZ temat..szkoda jak to nazwales ''WYPOCIN''
tylko ''BETON'' NIE PRZYJMUJE KRYTYKI..
......................................................................................................
ok...tak jak napisalem wczesniej.../MOZE KOMUS BEDZIE SIE CHCIALO DOKLADNIE PRZESLEDZIC CALY WATEK... / WYGRALISCIE....ja wyluzowalem, co jak widac po ostatnim wpisie nie udalo sie wam...

pozatym, sam wiesz, ze cale to zajscie ZOSTALO OPISANE W INNYM TEMACIE
, zalozonym przez innego uzytkownika,po to aby takie wlasnie sytuacje opisywac..i wyjasniac....I TO WY jako MODERATORZY UTWORZYLISCIE Z TEGO TEMAT...
pewnie po to by mnie w jakis sposob OSMIESZYC... byc moze wam sie udalo...nie dbam o to....
wazne, ze WY na pewno jestescie z tego DUMNI...

powiecie-masz czego chciales...chciales zeby wszyscy wiedzieli jak cie sjkrzywdzilismy...wiec zrobilismy z TWOICH WPISOW TEAMT NA FORUM...

zachowujecie sie jak dzieci....

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:01:04 
Klubowicz

Przepraszam ze sie wtrącywuje, ale proponuje juz nic nie pisac w temacie.
Nic dobrego nie przyniesie, a moze sie wywolac straszna wojne.
Proponuje zamknąć bo robi sie nie ciekawie.

Gino -> skoro wyluzowałes to podjedz jutro na spota i w 4 oczka wszystko wywalisz komu trzeba a nie tak oficjal na forum.
Pozdrawiam wszystkich zamieszanych... :peace:

EDIT: Nie opieprzac mnie ze sie wtrącam - robie to z dobrej, nieprzymuszonej woli :D

3. Honda XL1000V Varadero 94KM (01.07.2008 - do teraz)

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:05:29 
Użytkownik

tu jeszcze raz watek zeby mozna sobie bylo wyrobic opinie na ten temat:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=20782&sid=9dc254b1f5a40d1ccc87e37e02ce12e7

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:08:27 
Użytkownik

dodaje jeszcze raz...NIE JA Z TEGO TEMATU ZROBILEM OFICJALA NA FORUM... po prostu MODERATOR przekleil wpisy z innego tematu..ktory byl zalozony wlasnie do zalatwiania takich spraw....I UTWORZYL Z TEGO TEMAT z tytulem, swiadczacym o jego poziomie...wiesz..jestem NOWY, wiec mozna mnie zgnoic...
:|

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:11:20 
Użytkownik

gino napisał(a):
mq napisał(a):

Zastanow sie dobrze zanim cos jeszcze napiszesz OK ? :!: :!: :!: :!: :BTW takie sprawy rozwiazuj z modem na pw

wiec tak....po 1) po raz kolejny napisze to jeszcze raz-TEZ JESTEM ZA ODZIELENIEM TEMATOW, np.OGLOSZENIA czy INFO O ZLOTACH....
ale...DAJCIE TEZ JAKAS SWOBODE WPISOW NA FORUM ogolnym...BO JESLI NIE MA TEJ SWOBODY..to jak ma byc to forum o OGOLNEJ TEMATYCE...

po2)nie napisalem nic NIE UPRZEJMIE..stwierdzilem, ZE JESLI FAKTYCZNIE TEMAT JEST w zlym miejscu to moderator sam go przeniesie..

po3) nikt z nas nie zmusza MODERATORA aby byl MODERATOREM..jesli mu nie pasuje...moze nie byc...jeslli pasuje, to ok..ale. NIE WYKORZYSTUJ TEGO JAKO ARGUMENT ..ROBI TO NA CO MA OCHOTE,I BYC MORZE LUBI....

po4)JESLI ZDANIE KLUBOWICZOW O FORUM TO DLA CIEBIE ''CZYJES WYPOCINY'' nie dziw sie ZE macie taka opinie a nie inna...

po 5)NIE MA PIATEGO PUNKTU....gdyz nie ma zadnego sensu pisanie niczego na WASZ temat..szkoda jak to nazwales ''WYPOCIN''
......................................................................................................
ok...tak jak napisalem wczesniej.../MOZE KOMUS BEDZIE SIE CHCIALO DOKLADNIE PRZESLEDZIC CALY WATEK... / WYGRALISCIE....ja wyluzowalem, co jak widac po ostatnim wpisie nie udalo sie wam...

, zalozonym przez innego uzytkownika,po to aby takie wlasnie sytuacje opisywac..i wyjasniac....I TO WY jako MODERATORZY UTWORZYLISCIE Z TEGO TEMAT...
pewnie po to by mnie w jakis sposob OSMIESZYC... byc moze wam sie udalo...nie dbam o to....

powiecie-masz czego chciales...chciales zeby wszyscy wiedzieli jak cie sjkrzywdzilismy...wiec zrobilismy z TWOICH WPISOW TEAMT NA FORUM...

wez juz daj spokoj. jak by tu nie bylo zasad to by byl wielki smietnik i wogole juz nikt by nic nie znalazl. moderatorzy dobrze dzialaja a przez takie akcje jakie robisz pozniej w ankiecie wychodzi ze jest kiepska atmosfera na forum :(: grzecznie cie poprosili zebys przeniosl a robisz wielkie halo. pozdro i pis :580:

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:11:49 
Klubowicz

mq napisał(a):
tu jeszcze raz watek zeby mozna sobie bylo wyrobic opinie na ten temat:
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=20782&sid=9dc254b1f5a40d1ccc87e37e02ce12e7

czytam to i czytam i nie rozumiem co to ma na celu???? po co sie pałować. Zasady są zasadami i są po to aby je przestrzegać, albo łamać. Za łamanie dostaje sie w dupsko i tyle.
Hans tez wykasował wczoraj moje posty bo były ponoć OT, ma do tego całkowite prawo. Taka Jego rola.
Czy słusznie nie mi oceniać. Jakoś nie płacze z tego powodu...

pozostaje przy tym:

Cytuj:
Proponuje zamknąć bo robi sie nie ciekawie.

3. Honda XL1000V Varadero 94KM (01.07.2008 - do teraz)

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:16:40 
Użytkownik

masz racje!!! teamt juz dawno by zaginal smiercia naturalna.....sytuacja byla wyluzowana, z VANILLA SOBIE POZARTOWALISMY....i byl luz...ale, wchodze po 2godzinach na FORUM i..widze ze ZALOZYLEM TEMAT :?: :?: :?: :?: :?: ...ktorego oczywiscie nie zalozylem.... czy takie dzialanie MODERATORA JEST OK...jednych tematow-WESOLYCH-ZAKAZUJA...a inne, bez Twojej wiedzy ALE NA TWOJE KONTO sami TWORZA...no ale wszystko jest ok moderowie sa QL ..i :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:20:02 
Użytkownik

mq napisał(a):

Widze ze sie nie zastanowiles nadal brak odniesienia w twojej wypowiedzi do tego fragmentu ...

gino napisał(a):

Wiec tak popierwsze to nie pokrzykuj na mnie ...
Cytuj:

Sprobuje jeszcze raz moze nie jestes jednak betonem - to jest forum o ogolnej tematyce a nie smietnik !
Cytuj:

Moim zdaniem to jest nieuprzejme bo z jakiej paki ktos ma dokladac roboty ? Dlatego ze tobie sie nie chce przekleic swoich kawalow do odpowiedniego watku. Dla mnie to wyglada tak "nasralem na srodek dywanu ale gowna nie posprzatam, jak komus przeszkadza to niech to zrobi" dla mnie to jest zwykle chamstwo nic innego
Cytuj:

Mniej odczuje strate twojej osoby niz ktoregokolwiek z moderatorow, wiec jak ci sie nie podoba to nie musisz tu byc. -- tak tylko odwracam tok twojego rozumowania, jak sie z tym czujesz ??
Cytuj:

Czyjes wypociny to dlemnie nie przemyslany beklot - patrz punkt pierwszy.
Cytuj:

Wlasnie dajesz tego przyklad ...
Cytuj:

Ja wydzielilem ten watek bo niczego w orginalnym nie wnosil. Nie bylo moim celem osmieszenie cie czy cokolwiek innego, moim celem bylo wyczyszczenie smiecia z watku ktory do czegos prowadzi i jest w miare merytoryczny w przeciwienstwie do tego...
Ale moze ty poprostu lubisz smietnik i anarchie.

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:20:25 
Użytkownik

gino napisał(a):
wchodze po 2godzinach na FORUM i..widze ze ZALOZYLEM TEMAT :?: :?: :?: :?: :?: ...ktorego oczywiscie nie zalozylem....

to troche nie halo :/ tak chyba jednak nie powinno byc. wyjasni to ktos....

EDIT sorka napisalem zanim pojewil sie tekst mq

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:29:08 
Użytkownik

he..czlowiek luzuje teamt po raz kolejny..I ZNOWU ATAK ;-)

CYTUJE...
''Mniej odczuje strate twojej osoby niz ktoregokolwiek z moderatorow, wiec jak ci sie nie podoba to nie musisz tu byc. -- tak tylko odwracam tok twojego rozumowania, jak sie z tym czujesz ?? ''

ORAZ...
''Czyjes wypociny to dlemnie nie przemyslany beklot ''
.........................................................................................................

ok...przyjalem do wiadomosci ;-)
jak pewnie za chwile zauwazycie, nie bedzie '' SKRZYWDZONEGO GINO '' na waszym forum...
mimo wszystko PO RAZ KOLEJNY POZDRAWIAM i zycze WIECEJ LUZU PANOWIE...

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 14:34:22 
Klubowicz

To się nazywa wydzielanie tematu jeśli się robi zbyt duży OT. Na sucho na to patrząc nie bardzo masz rację GINO! Sorki, ale nie możesz wchodzić do ogółu i narzucać swoje zasady -> nie ten ustrój!! Najwyższą instancją na forum jest Admin zgodnie z regulaminem i on tutaj sprawę roztrzyga decydująco... To nie my (piszę jako użytkownik, nie mod) mamy się do Ciebie dostosować tylko Ty do zasad tutaj panujących...

Co do utworzenia nowego wątku o Twoim zniezadowoleniu mówią paragrafy regulaminu forum: 5.2 i 5.3 a w sprawie Twoich kawałów można przeczytać:

"[...]Na forum istnieje obowiązek kontynuacji postów jeśli istnieje już temat na który masz zamiar pisać - musisz go kontynuować. [...]" (par. 1.1)

A tak w ogóle polecam lekturę regulaminu http://www.audiklub.org/index.php?page=3 który zdecydowanie należy przestrzegać!!

GINO - zastanów się nad swoimi pretensjami!!

Na spocie dałeś się poznać z dobrej strony, a tutaj taka gafa...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1