mq napisał(a):
Gino zobacz na tym forum jest ponad 3000 userow przyjmijmy ze 100 z nich otworzylo by nowy watek z jednym kawalem na forum, przyjmijmy ze 1 osoba na tydzien to zrobi. Jak juz sobie to wyobraziles to co powiesz ?
Widze ze sie nie zastanowiles nadal brak odniesienia w twojej wypowiedzi do tego fragmentu ...
gino napisał(a):
PRZECZYTAJ TEN WPIS UWAZNIE....nie co 2gie zdanie...zwlaszcza koniec..
Wiec tak popierwsze to nie pokrzykuj na mnie ...
Cytuj:
wiec tak....po 1) po raz kolejny napisze to jeszcze raz-TEZ JESTEM ZA ODZIELENIEM TEMATOW, np.OGLOSZENIA czy INFO O ZLOTACH....
ale...DAJCIE TEZ JAKAS SWOBODE WPISOW NA FORUM ogolnym...BO JESLI NIE MA TEJ SWOBODY..to jak ma byc to forum o OGOLNEJ TEMATYCE...
Sprobuje jeszcze raz moze nie jestes jednak betonem - to jest forum o ogolnej tematyce a nie smietnik !
Cytuj:
po2)nie napisalem nic NIE UPRZEJMIE..stwierdzilem, ZE JESLI FAKTYCZNIE TEMAT JEST w zlym miejscu to moderator sam go przeniesie..
Moim zdaniem to jest nieuprzejme bo z jakiej paki ktos ma dokladac roboty ? Dlatego ze tobie sie nie chce przekleic swoich kawalow do odpowiedniego watku. Dla mnie to wyglada tak "nasralem na srodek dywanu ale gowna nie posprzatam, jak komus przeszkadza to niech to zrobi" dla mnie to jest zwykle chamstwo nic innego
Cytuj:
po3) nikt z nas nie zmusza MODERATORA aby byl MODERATOREM..jesli mu nie pasuje...moze nie byc...jeslli pasuje, to ok..ale. NIE WYKORZYSTUJ TEGO JAKO ARGUMENT ..ROBI TO NA CO MA OCHOTE,I BYC MORZE LUBI....
Mniej odczuje strate twojej osoby niz ktoregokolwiek z moderatorow, wiec jak ci sie nie podoba to nie musisz tu byc. -- tak tylko odwracam tok twojego rozumowania, jak sie z tym czujesz ??
Cytuj:
po4)JESLI ZDANIE KLUBOWICZOW O FORUM TO DLA CIEBIE ''CZYJES WYPOCINY'' nie dziw sie ZE macie taka opinie a nie inna...
Czyjes wypociny to dlemnie nie przemyslany beklot - patrz punkt pierwszy.
Cytuj:
po 5)NIE MA PIATEGO PUNKTU....gdyz nie ma zadnego sensu pisanie niczego na WASZ temat..szkoda jak to nazwales ''WYPOCIN''
tylko ''BETON'' NIE PRZYJMUJE KRYTYKI..
Wlasnie dajesz tego przyklad ...
Cytuj:
......................................................................................................
ok...tak jak napisalem wczesniej.../MOZE KOMUS BEDZIE SIE CHCIALO DOKLADNIE PRZESLEDZIC CALY WATEK... / WYGRALISCIE....ja wyluzowalem, co jak widac po ostatnim wpisie nie udalo sie wam...
pozatym, sam wiesz, ze cale to zajscie ZOSTALO OPISANE W INNYM TEMACIE
, zalozonym przez innego uzytkownika,po to aby takie wlasnie sytuacje opisywac..i wyjasniac....I TO WY jako MODERATORZY UTWORZYLISCIE Z TEGO TEMAT...
pewnie po to by mnie w jakis sposob OSMIESZYC... byc moze wam sie udalo...nie dbam o to....
wazne, ze WY na pewno jestescie z tego DUMNI...
powiecie-masz czego chciales...chciales zeby wszyscy wiedzieli jak cie sjkrzywdzilismy...wiec zrobilismy z TWOICH WPISOW TEAMT NA FORUM...
zachowujecie sie jak dzieci....
Ja wydzielilem ten watek bo niczego w orginalnym nie wnosil. Nie bylo moim celem osmieszenie cie czy cokolwiek innego, moim celem bylo wyczyszczenie smiecia z watku ktory do czegos prowadzi i jest w miare merytoryczny w przeciwienstwie do tego...
Ale moze ty poprostu lubisz smietnik i anarchie.