hans napisał(a):
co ty wiesz o podnoszeniu cisnienia ? ... chcesz moj nr GG na tydzien ?... wszyscy o Audi ... zadna dupa juz do mnie na GG nie klika
no wcale sie nie dziwie skoro ciagle powtarzajace sie tematy typu czy naped quattro jest lepszy od oski, jaki silnik wybrac 2.6, 2.7 czy 2.8
Co do kobiet na gg inaczej okreslanych w slangu jako dupa
, to sprawdz moze masz wlaczona opcje pokazuj status tylko znajomym i dlatego nikt nie puka. Swoja droga zadnej kobiecie na gadu gadu to bym nie ufal, przynajmniej w tych czasach gdzie kazdy moze sie podszywac pod kogo chce. Potem z tego moze wyjsc tak ze klikasz sobie z malolatą, ktora ma niecale 15 lat a za to moze grozic jej tato i prokurator
hans napisał(a):
a avatarka chyba przywroce starego bo juz ktoras osoba z kolei mowi mi ze tamtego sie wszyscy bardziej bali
Tez to potwierdzam bardziej straszy tzn. ja sie go nie boje, ale jego wyglad jest bardziej przekonujacy niz tego poprzedniego
Zrobil sie z tego maly off topic... wracajac do tematu flavios jak chcesz to opisz nam szczegoly tej rozmowy. Jak to sie dzieje ze ktos pozniej grozi komus przez gg... co za ludzie no !!!.