.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 23:33:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 19:46:16 
Użytkownik

Dobrze zrobiłes passat jest spoko .

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 20:53:56 
Użytkownik

Passat to najwiekszy syf jaki w ogóle można było wymyśleć. Gratuluję zakupu [motyla noga] :D

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 20:57:41 
Użytkownik

cos Ty najlepszego zrobil :zly:

Audi Coupe 2.0 było
Audi 100 c3 2.3 bylo
A4 2.5 V6 TDI Avant- było

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 20:59:21 
Użytkownik

No ładnie odrazu syf ludzie dajcie na luz może lepiej jedz do niego i daj mu po mordzie że kupił passata ,co miał kupić Tico czy Lanosa .Wyrozumiałości za grosz.Podobał mu sie to wzioł .Widocznie nieznalazł ładnej Audicy, ponieważ wszystkie piękne maszyny są w posiadaniu klubowiczów. HEHEHE.....

Audi 90 Quattro 2.3

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 21:40:24 
Klubowicz

Arti_ napisał(a):
Passat to najwiekszy syf jaki w ogóle można było wymyśleć. Gratuluję zakupu [motyla noga] :D

To nie pierwszy i nie ostatni samochód.
Kiedyś jak się dorobie to bedzie A8.

A VW to rodzina Audi więc z tym [motyla noga] to troche przesadziłeś.

Audi A6 C7 Avant ultra
Jest
Audi Q7 4M TDI
Audi Cabrio 8G 1,8t

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 22:01:53 
Użytkownik

Passat to fajny samochod, rozumie ze to jest przejsciówka? Znajomy mechanik serwisuje takiego 1.9tdi z przebiegiem ponad 600tys po polskich drogach. Jedyne co wymieniali to jakis bolec na kole pompy wody czy cos. A tak zawieszenie i reszta sie trzyma oczywiscie przy regularnych wymianach pplynow itd. Zapodaj jakies zdjecia.
Ps ten passat ma maxymalnie duzo miejsca dla pasazerow z tylu, napewno wiecej niz c4/a6.

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 22:13:21 
Użytkownik

Auto: Renata
Milo napisał(a):
Brak transportu spowodował ze nie dojechałem i kupiłm Vw czy dobrze czas pokaże :|

pasek w ostatecznosci moze byc.... tylko szkoda ze aftomat i w dodatku 2.0 benzin...... :/

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 22:18:49 
Klubowicz

Tak jest to przejściówka( B4).
I naprawde miejsca jest bardzo dużo.
Stan auta jest wzorowy, pełne wyposażenie a cena to tylko 12 tyś.
A do auta tylko przekonało mnie wyposażenie bo za te pieniądze kupił bym tylko zwykłe gołe Audi(którego w takim stanie jak passat to nie widziałem).
Foty bedą jutro--jest ładny lakier 2 kolorowy(śliwka i granat)

Audi A6 C7 Avant ultra
Jest
Audi Q7 4M TDI
Audi Cabrio 8G 1,8t

Tytuł:
PostNapisane: 18.wrz.2005 23:23:51 
Użytkownik

PASSAT :
1. Ohydny wygląd.
2. Beznadziejny silnik jeszcze w automacie.

Jednym słowem porażka. Nie jestem jakimś Audikowcem z klepkami na oczach, ale samochód musi mieć swoją prezentację i jakieś osiagi.

Cytuj:
A do auta tylko przekonało mnie wyposażenie bo za te pieniądze kupił bym tylko zwykłe gołe Audi(którego w takim stanie jak passat to nie widziałem).

Za 12 tys. można dostać wiele Audi z roczników nawet 93 w dobrym wyposażniem. Mój znajomy ostatnio znalazł Audi Coupe, 92 rocznik, pełne wyposażenie, fajny wygląd, doskonały stan za 11 tys., więc wybacz, ale d..a jesteś :D

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2005 00:22:45 
Użytkownik

12 tys to niezla okazja te auta trzymaja cene np ten http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64271888
165tys zł :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2005 09:36:45 
Klubowicz

Arti_ napisał(a):
PASSAT :
1. Ohydny wygląd.

Jednym słowem porażka. Nie jestem jakimś Audikowcem z klepkami na oczach, ale samochód musi mieć swoją prezentację i jakieś osiagi.

Cytuj:

Za 12 tys. można dostać wiele Audi z roczników nawet 93 w dobrym wyposażniem. Mój znajomy ostatnio znalazł Audi Coupe, 92 rocznik, pełne wyposażenie, fajny wygląd, doskonały stan za 11 tys., więc wybacz, ale d..a jesteś :D

to niech sobie je kupi :D

Audi A6 C7 Avant ultra
Jest
Audi Q7 4M TDI
Audi Cabrio 8G 1,8t

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2005 09:43:56 
Użytkownik

Arti_ napisał(a):

Wyluzuj kolego troszeczke :(:
Sam sie prosisz o karteczke...

Kazdy jezdzi tym na co go stac i co uwaza za optymalne dla siebie rozwiazanie. Swoje odmienne zdanie mozesz wyrazic w bardziej wyszukany sposob :!!:

Tytuł:
PostNapisane: 19.wrz.2005 22:28:24 
Użytkownik

Milo masz już projekt podkładek pod tablice4 z logo vw

Arti więcej szacunku dla innych użytkowników - tobie nikt nie wypomina jak kompromitujesz się swoją wiedzą na temat silników v6
pozdry

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 08:25:04 
Użytkownik

Auto: Audi A8 D2 4.2E
szwagier napisał(a):
No ładnie odrazu syf ludzie dajcie na luz może lepiej jedz do niego i daj mu po mordzie że kupił passata ,co miał kupić Tico czy Lanosa .

Czytając cały ten topic od początku, mam wrażenie że kolega Milo, nie poradził się wystarczająco/wcale jakie audi z jakim silnikiem ma kupić, zapodał dwa z trzech przykładów coupe które znający markę Audi raczej spisaliby od razu na straty i nie zawracali sobie (kolegów) nimi głowy.

Więc doszedłem do wniosku kolego @szwagier że gdyby Milo miał przed sobą dobrze utrzymane :): wypasione :): Tico czy Lanosa, to wziąłby je od ręki :/

Pozostaje życzyć aby fałwej dożył późnej emerytury w zdrowiu :):

http://img513.imageshack.us/img513/2742/dscn1455.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 08:35:41 
Użytkownik

Arti_ napisał(a):
PASSAT :
1. Ohydny wygląd.

Chodziles ostatnio moze za samochodem? Czy tylko allegro przegladasz? Autka na allegro zawsze maja niespodzianki, o ktorych dowiadujesz sie na miejscu lub jesli masz szczesci przez telefon. Wcale nie jest latwo kupic fajne auto do 20 kzl. Kazde ma jakas mine szczegolnie w papierach z akcyza itd. Z moim mlodym 2 miesiace szukalismy i nic nie bylo! Jakbysmy takiego passata znalezli to pewnie by bral od reki. Bo auto wielkie i sliczne! A z Twoja wiedza o passatach to mozesz isc i reflektory umyc. Jezdzilem tymi autami dlugo i za wykonanie, trwalosc, bezawaryjnosc i logike w projekcie wnetrza maja duzy +! Tam gdzie audi zawodzi passat trzyma sie dobrze, w dodatku jest tanszy w eksploatacji. A silniki .... hmmm ... jakby nie patrzec to jakby zblizone do Audi z tych samych lat. Tak zblizone to chyba dobre slowo. Zreszta kto dal Ci prawo obrazac klubowicza? Od kiedy mowimy o sobie nawzajem, ze jeden czy drugi jest d...a?

Jakie limity :?: W Neostradzie nie ma limitów :D

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 09:33:42 
Klubowicz

rk07554 napisał(a):
Milo masz już projekt podkładek pod tablice4 z logo vw

Arti więcej szacunku dla innych użytkowników - tobie nikt nie wypomina jak kompromitujesz się swoją wiedzą na temat silników v6
pozdry

Nie mam zamiaru zmieniać klubu na VW :)

Audi A6 C7 Avant ultra
Jest
Audi Q7 4M TDI
Audi Cabrio 8G 1,8t

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 09:39:27 
Klubowicz

Mauzer napisał(a):
szwagier napisał(a):
No ładnie odrazu syf ludzie dajcie na luz może lepiej jedz do niego i daj mu po mordzie że kupił passata ,co miał kupić Tico czy Lanosa .

Czytając cały ten topic od początku, mam wrażenie że kolega Milo, nie poradził się wystarczająco/wcale jakie audi z jakim silnikiem ma kupić, zapodał dwa z trzech przykładów coupe które znający markę Audi raczej spisaliby od razu na straty i nie zawracali sobie (kolegów) nimi głowy.

Więc doszedłem do wniosku kolego @szwagier że gdyby Milo miał przed sobą dobrze utrzymane :): wypasione :): Tico czy Lanosa, to wziąłby je od ręki :/

Pozostaje życzyć aby fałwej dożył późnej emerytury w zdrowiu :):

Wydaje mi się za VW to droga marka po Audi.
Owszem są merce ale dla dziadków no i są Bety (które mi się nie podobają)
A gdybym miał do kupienia LAnosa wykładanego złotem to wzyciu bym nawet na niego nie spojzał. :D

Audi A6 C7 Avant ultra
Jest
Audi Q7 4M TDI
Audi Cabrio 8G 1,8t

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 15:39:52 
Użytkownik

Szymon_Zy napisał(a):
Chodziles ostatnio moze za samochodem? Czy tylko allegro przegladasz? Autka na allegro zawsze maja niespodzianki, o ktorych dowiadujesz sie na miejscu lub jesli masz szczesci przez telefon. Wcale nie jest latwo kupic fajne auto do 20 kzl. Kazde ma jakas mine szczegolnie w papierach z akcyza itd. Z moim mlodym 2 miesiace szukalismy i nic nie bylo! Jakbysmy takiego passata znalezli to pewnie by bral od reki. Bo auto wielkie i sliczne! A z Twoja wiedza o passatach to mozesz isc i reflektory umyc. Jezdzilem tymi autami dlugo i za wykonanie, trwalosc, bezawaryjnosc i logike w projekcie wnetrza maja duzy +! Tam gdzie audi zawodzi passat trzyma sie dobrze, w dodatku jest tanszy w eksploatacji. A silniki .... hmmm ... jakby nie patrzec to jakby zblizone do Audi z tych samych lat. Tak zblizone to chyba dobre slowo. Zreszta kto dal Ci prawo obrazac klubowicza? Od kiedy mowimy o sobie nawzajem, ze jeden czy drugi jest d...a?

Żeby ponadto nie zawracać sobie głowy twoimi wypocinami, a jednocześnie napisać coś konstruktywnego wypunktuję :

1. Różnica pomiędzy motoallegro, a ogłoszeniami w gazetach jest taka, że to pierwsze jest w internecie, a drugie w kiosku, więc sugerując jakoby allegro miało być siedliskiem złomu piszesz, że ogłoszenia w gazetach najlepiej pominąć, bo nic dobrego nie można tam kupić. A chyba nie muszę pisać, że takie stwierdzenie jst przyczyną urazu spowodowanego przez niemożność znalezienia sprawnego auta w twoim przypadku.
Osobiscie kupuję auta od blisko 8 lat i jakos nigdy nie miałem problemu z ich późniejszą eksploatacją czy ukrywaniem jakiś informacji przez sprzedającego, wiec może to kwestia UMIEJĘTNOŚCI?
2. O Passatach wiem wiecej niz ci się wydaje, bo miałem nieprzyjemność być jego właścicielem stąd te "ostre" opinie. Pisałem o WYGLĄDZIE (kwestia gustu, dla wielu auto niezależnie od wersji jest ochydne) oraz o SILNIKU (beznadziejne brzmienie, słabe osiagi przy wysokim spalaniu).
Co to za zalety - "logika w projekcie wnętrza", jakoś nie zauważyłem, aby auta z lat 90 takich marek jak Audi, BMW czy Mercedes były "nielogiczne". Nie ma aut BEZAWARYJNYCh czy TRWAŁYCH są tylko takie które rzadziej sie psują, a jeśli chodzi o Passata to bym polemizował. Daruj sobie...
3. Nie wiem co powiedzieć na zarzuty na temat wyrażania mojej prywatnej opini na temat ostatniego zakupu jednego z forumowiczów. Najlepiej zignoruję, albo powiem po prostu : [motyla noga]. :):

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 16:46:02 
Użytkownik

Dajcie już na luz jest Passat i spoko ,życze mu żeby jeżdził niemiał z nim kłopotów . A tym co mu tak słodzili co kupił powiem ...............

Audi 90 Quattro 2.3

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 18:45:52 
Użytkownik

Ad 1. Krotko kupujesz. Znalezienie wartego uwagi auta jest bardzo trudne bo to co teraz jest na rynku to w wiekszosci zlom. Umiejetnosci nie maja nic do rzeczy bo co Ci po nich jesli nie ma w czym wybierac?
Ad 2. Nie wiem ile passatami jezdziles ale moje byly mocno bezobslugowe, na pewno trwalsze niz B4, pewnie przez to, ze tak banalnie proste konstrukcyjne. Ile juz jezdzisz audi, i jak to sie ma do czasu przesiedzianego za kierownica wlasnego passata? Mowiac o logice mowilem o ilosci schowkow, ktorych w B4 jest ja na lekarstwo, a w passatach nawet B3 pod dostatkiem. Zreszta wystarczy wspomniec o montazu glosnikow w audi.
Ad 3. Nikt Ci nie broni wydawac opinii ale szacunek dla osob z Toba dyskutujacych jednak chyba powiniennes zachowac. Wyjaw mi co kryje sie pod: [motyla noga]. Bo cos widzi mi sie, ze forum schodzi na psy skoro juz takie teksty leca. Nawet w czasie "wielkiej reformy" nikt nikomu tak nie odpowiadal.
Z mojej strony EOT.

Jakie limity :?: W Neostradzie nie ma limitów :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1