.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 23:42:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14.wrz.2005 20:48:46 
Użytkownik

Musze i ja do Was kiedys zajrzec...wstyd byc na miejscu i nie pokazac sie ani razu !
Wstyd!

Neme

odjechala Manta 2.0 GSI (Never ever Opel again)

Tytuł:
PostNapisane: 14.wrz.2005 21:36:23 
Klubowicz

Danil - autko wygląda na zdrowe, wynik z G-techa raczej średni, ale myślę, że wykręcił bym ciutkę lepszy :diabel: Wszystkio pięknie, ale mówię serio - nie za te pieniądze!!! Za tą kasę można mieć ładniejsze autko... i w quattro a nie paskudnej wrednej ośce...

Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2005 07:19:22 
Użytkownik

15 możesz dać , ale szukaj 2,8 bo to nie daje frajdy z jazdy g;)

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2005 09:48:18 
Użytkownik

Frajde z jazdy to ja mialem jak jechalismy do mlyna :-) Oczywiscie wszystkim dzisiaj w pracy opowiadam :-)
A jesli chodzi o autko to chcialem dac 19 jezeli byloby naprawde super. Niby wiadomo ze z tego rocznika nie znajde bezwypadkowego ale jednak jak zdecyduje sie zaplacic 19 to musi byc absolutnie bez zarzutu.
Oprocz tego, co widzieliscie sami, autko ma jednak dodatkowa wade, o ktorej dowiedzialem sie od wlasciciela (w sumie dobrze ze mi powiedzial). Jezdzilo na taksowce. A to oznacza ze moze miec nie 290 tysi ale 590. Ktos moze powiedziec - co z tego ale wczesniej byla zupelnie inna rozmowa (rozmawialem z rodzicami sprzedajacego , kiedy je ogladalem pierwszy raz). Mialo byc nie jezdzone przez dluzszy czas, malo jezdzone itd. Kiedy jechalismy na spocik wlasciciel mi jednak powiedzial, ze rysa na dachu mogla powstac przy zdejmowaniu koguta w niemczech (pierwotnie wersja byla inna, ze juz w polsce zawadzil o galaz). Stwierdzilem, ze nie bede go dyskwalifikowal od razu tylko jak juz jedziemy sprawdzic to jedziemy. Na miejscu okazalo sie do tego, ze nie jest bezwypadkowy (moglem sie tego oczywiscie spodziewac), ze poduszka byc moze wystrzelona, ze wyniki 0-100 takie srednie. Ech, zycie...
Umawiam sie w poniedzialek do serwisu na sprawdzenie A6. Moze bedzie lepiej :-)
Jeszcze raz dzieki! Z A6 nie bede mogl przyjechac na spocik, wiec sprawdze w serwisie. I moze juz za tydzien przyjade...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1