sfaragdas napisał(a):
hmm... tak czytam posty i czytam i chyba doszedlem do wniosku ze zaloze folie antywlamaniowa a radio sprawie sobie z takiego zrodla w jakie moje poszlo... no i oczywiscie bede je sobie zabieral do domku na noc... innego wyjscia nie widze...
<p>
co do Krzysiek123 odnosnie nie zabezpieczenia auta przed kradzieza to dla polakow nie ma zabezpieczenia ktorego by nie zlamali
)
<p>
A co myslicie na temat dwoch a nawet trzech mega glosnych syren alarmowych schowanych wewnatrz auta?? jak zlodziej wejdzie to oglochnie
)
<p>
a co to jest to:
<p>EDIT: proszę więcej tych bzdur nie komentować bo posty będą usuwane
<p> to moderator?? w sumie to forum o Audi a rozmowa toczy sie o pancerniakach no i w sumie o tym jak zabezpieczyc sie przed kradzieza naszych bicikow z autka
) no i o tym ze AC + doplata za ubez. radia jest nieoplacalna
) tematu jeszcze nie zamykam bo prosze was byscie mi powiedzieli czy Audi produkowalo od 91 roku jakies pancerniaki jak tak to jakie
) dzieki i pozdrawiam
Ostatnio rozmawiałem ze strażakiem na temat folii antywłamaniowych. Klient miał wypadek samochodowy, dostali wezwanie i przyjechali na miejsce. Auto zmasakrowane, ale kierowca o dziwo żył. oczywiście drzwi nie dało się otworzyć, wiec chcieli wybić okno, ale przez tę folię zbic się nie chciało. Dobierali się do niego kupę czasu, w końcu wyciągnęli gościa z auta, ale juz na OIOMie zmarł. Lekarz powiedział, że jakby go wcześniej przywieźli to może coś by się dało z nim jeszcze zrobić... Historia nieco krawawa, ale prawdziwa. Według mnie lepiej juz stracić jakieś radio, niż życie w razie wypadku.
Co do syren, do musiałyby bycćnaprawdę głośne, żeby ogłuszyć, a z resztą pomyśl o tym, jakby się przypadkowo uruchomiły kiedy sam będziesz w samochodzie
Pozdro !