Mauzer napisał(a):
sam tego chciałeś
- nie podoba mi się: przestarzała seryjna sylwetka,zderzaki,felgi,kolor budy,przód, silnik może od biedy być, natomiast podoba mnie się ....otoczenie wery najs
Oj dobra
, czepiasz się szczególów! Ważne, że mi się podoba
Audi 80 posiada budę ponad czasową, byla ladna kilka lat temu, jest ladna i dziś
Zderzaki być może kiedyś ulegną zmianie, ale takie też nie są zle. Felgi choć male i oryginalne, sądzę, że mają w sobie coś ciekawego i są calkiem ladne. Srebrny kolorek uważam za najodpowiedniejszy do tego modelu. Lampy napewno ulegną zmianie na zespolone i napewno dojdą halogeny i kierunki w zderzaku, a TDI to TDI
!
Bronię się jak mogę
giant napisał(a):
Zainteresowały mnie dokładane halogeny. Czy mógłbyś dać jakieś bardziej szczegółowe zdjęcie i ewentualnie jakieś własne spostrzeżenia dotyczące montażu. Dzięki
Co do dokladanych halogenów. Nie latwo jest dostać listwy w zderzak z miejscami na halogeny, kierunki i lampy zespolone w dobrej cenie, a że finanse nie pozwalaly na takie rezanko i halogeny są czasami w życiu potrzebne, postanowilem wygląd autka zmienić w trochę inny sposób, mniejszym kosztem. Sądzę, że efekt nie wyszedl taki zly, a i widoczność w ciężkich warunkach znacząco się poprawila. Jak chcesz to mogę Ci fotki i opis wrzucić na PW, chyba że będzie więcej osób zainteresowanych tym rezankiem, to postaram się wrzucić to tutaj.
Pozdrawiam!