.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.kwi.2025 02:41:28

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2003 09:21:06 
Użytkownik

qrcze a ja myslalem Zuru ze w kraku robiles.. mowi sie trudno..
bede szukal cos na wlasna reke..

Tytuł:
PostNapisane: 12.paź.2003 22:51:36 
Użytkownik

ja u siebie zakladalem w Lubline hociaz jestem z wawy bo zsotal mi polecony zaklad (wolalem nie ryzykowac) i nie zaluje tyle ze ja odrazu zapodalem kompa. smochod jezdzi spoko a gaz zakladalem jak na budzku bylo 400tysa pali mi w trasie okolo 11 w miescie narazie(mam LPG od wrzesnia) 13 niestty muj silnik to padaka bo remont zsotal powezony osobie ktura w tym wypadku zawiodla wiec butowanie nie mam sensu a na nowe otweranie bebehów nie mam kasy wiec czekam az sie uzbiera narazie inwestuje w mnej kosztowne naprawy . szkoda uwielbiam szczegulny "swist" R5 a moja swiszczy cienutko lecz potem klekocze niemilosernie a to mnie boli Vmax z LPG na prostej (nie z gurki) ~ 180 przed LPG a po remonce ledwo 190 . A jak sobie przypomne jak jeszcze 1,5 roku temu 200 bylo niczym nadzwyczajnym w 4osoby vmax na grota 215 (utrzymywane bez problemu) w 2 osoby 220 na katowickiej tez nie z gurki ( tuz przed IKEA) hlip hlip ja hce jak dawnej

Tytuł:
PostNapisane: 13.paź.2003 07:58:11 
Użytkownik

Hej
Wiesz Mihaszek, w sumie nie poruszamy tutaj kwesti ortografi i skladni, ale czytajac Twoj tekst mialem duze problemy ze zrozumieniem. Sugeruje napisanie tekstu w wordzie, sprawdzenie pisowni i wklejenie na forum. Nie tylko my czytamy te forum, troszke wysilku.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13.paź.2003 09:26:58 
Moderator

te, robson, nie krzyscz na mihaszka! :wink:
a co do gazu - do silnika 2.0 90 ps to tylko gaz z kompem (wlasnie ze wzg. na sonde lambda)
i jak zrobicie sobie instalke landi renzo to tam jest taki komp, ze nie bedziecie czuc roznicy miedzy 95 a gazem (dotyczyc silnka 90 ps - innych nie sprawdzalem)
co do smrodu - jest mala, czesto niezauwazana przez GOWNIANYCH gazownikow przyczyna:
na silniczkach krokowych musza byc malutkie gumowe o-ringi. inaczej bedzie smierdziec.
i wszystko se moze byc szczelne itd a i tak bedzie walilo!
Gowniani gazownicy to tacy, ktorzy nie zwracaja uwagi na takie "pierdoly" i drobiazgi estetyczne
mowia: ale panie, wszystko jest sprawne i szczelne, wiec o co chodzi?
smierdzi?, nie nie smierdzi... gaz w sumie ladnie pachnie :wink: :wink: :wink: " - koniec cytatu.
i do tego gowniani gazownicy zakladaja rury jak leci, a potem jak sie cos przetrze to jest wielkie larum, ze gaz w aucie to nie jest dobry pomysl.
JA MOWIE - PRECZ Z GOWNIANYMI GAZOWNIKAMI!!!
trzeba skoczyc do jakiegos solidengo warsztatu i oni Wam to wyprostuja.

Pozdrawiam,

Piotr

Tytuł:
PostNapisane: 13.paź.2003 17:19:20 
Użytkownik

Auto: Audi A8 4.2q
mihaszek tez tesz uwielbiam pomrók r5 sliczny piekny mojego starszego tez tyle zapinała te 215 moze wiecej troche :D
jak bede miał 18 to bede miał tez audi :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1