.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.lut.2025 04:23:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2004 23:05:52 
Klubowicz

baskecior napisał(a):
Super. Traktor z 95 roku na dzień-dobry 3 x 1896 cm3 = 5688 zeta ... :galy:

2.5TDI w A6 C4 ma chyba Euro2 więc jakieś 5000 zł .... też niefajnie.... Ale prowadząc od 10 lat firmę już się przyzwyczaiłem do kretynizmów na każdym kroku i już nie liczę na to że kiedyś będę żył w normalnym kraju.

Cytuj:
Podatek uzależniony od pojemności silnika ułatwi sprzedaż aut lepiej wyposażonych, np. w dodatkowe poduszki powietrzne.

A co ma piernik do wiatraka....

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2004 23:40:09 
Użytkownik

Auto: 80 Avant
piotr napisał(a):

Cytuj:
Podatek uzależniony od pojemności silnika ułatwi sprzedaż aut lepiej wyposażonych, np. w dodatkowe poduszki powietrzne.

A co ma piernik do wiatraka....

Chyba tyle ze jak będziesz kupował badziewna Pandę 1.1 to stały procent akcyzy co teraz naliczają jest większy od pojemnosć razy ta stawka. Wiem !!! Przywrócić 126 p, tam to człowiekowi starczy kasy na drugi silnik :P

Tytuł:
PostNapisane: 08.gru.2004 23:50:09 
Klubowicz

baskecior napisał(a):
2) Ktoś z ekipy rządzącej pierd....nie się w czoło i zacznie myśleć. Zostaną wprowadzone ludzkie i logiczne stawki oraz przepisy zaostrzające kontrole techniczne, które wyeliminują prawdziwy złom, ludziki zaczną chętniej płacić normalne stawki podatków (bo po co kantować dla paru złotych), fiskus dostanie kaskę, ludzie wymarzone autka, importer oraz skarb Państwa zarobi, a UE sie od nas odczepi i pogłaszcze po głowie. Za to lobby sprzedające nowe samochodziki zacznie płakać i weźmie się w końcu do roboty.

Rozmarzyłem się ale pożyjemy-zobaczymy. ;)

BASKECIOR NA PREMIERA!!!!!!!!! :peace: :diabel: :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1