.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.sty.2025 23:24:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2005 12:44:06 
Użytkownik

Wiolka napisał(a):
ja tam nie wiem do końca o co chodzi ;) sama bym się chętnie dowiedziała....heheh taką autostopowiczkę każdy z Was by zabrał hehehe g:D

W skrócie chodzi o to że oni podrywają "kobiete" :):
tylko o tym nie wiedzą ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2005 12:50:58 
Klubowicz

Ja tam czasem biorę, ogólnie żołnierzy i jakieś panny :)

Swego czasu sam jeździłem na stopa i wiem jak to jest :):

Kiedyś jedna kobitka mnie wzięła Oplem Astra i to jakoś wieczorem było.. Miała przejeżdżać przez jedno miasteczko, w którym bym sobie przelotowo wysiadł, ale zonk, babka po jakiś 30-tu km przejechała zjazd do tej mieściny, więc jej mówię zaraz jest skrócik i tam niech jedzie (znam moje rodzinne okolice). Babka skręciła, a że dróżka taka lekko uboczna i przez las, to po 2min. była w takim stresie, że prawie nie mogła auta prowadzić :): Po 3min. stwierdziła: "o boże gdzie my jedziemy ? zawracam", no i przekonana, że ją zaraz zatłukę natej drodze zaczęła zawracać. Najlepsze w tym zawracaniu było, że wjechała na jakąś polankę (buehehe) i tam wykręcała, ale co chwilę auto gasło, bo tak jej nogi latały ze strachu :) Ja tylko do niej co chwilę spokojnie powtarzałem "spokojnie, powoli sprzęgło, więcej gazu" ehehehe. W końcu jakoś zawróciła i wyskoczyłem przy głównej w trochę mniej satysfakcjonującym miejscu, ale za to prawie kładłem się ze śmiechu wtedy przy drodze :): :): :):

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2005 12:53:29 
Użytkownik

Lokalizacja: Gorace klimaty :) Wiek: zawsze 18-tka i trochę więcej ;)
Sprinter napisał(a):
Ja tam czasem biorę, ogólnie żołnierzy i jakieś panny :)

Kiedyś sam jeździłem na stopa i wiem jak to jest :): Kiedyś jedna kobitka mnie wzięła Oplem Astra i to jakoś wieczorem było.. Miała przejeżdżać przez jedno miasteczko, w którym bym sobie przelotowo wysiadł, ale zonk, babka po jakiś 30-tu km przejechała zjazd do tej mieściny, więc jej mówię zaraz jest skrócik i tam niech jedzie (znam moje rodzinne okolice). Babka skręciła, a że dróżka taka lekko uboczna i przez las, to po 2min. była w takim stresie, że prawie nie mogła auta prowadzić :): Po 3min. stwierdziła: "o boże gdzie my jedziemy ? zawracam", no i przekonana, że ją zaraz zatłukę natej drodze zaczęła zawracać. Najlepsze w tym zawracaniu było, że wjechała na jakąś polankę (buehehe) i tam wykręcała, ale co chwilę auto gasło, bo tak jej nogi latały ze strachu :) Ja tylko do niej co chwilę spokojnie powtarzałem "spokojnie, powoli sprzęgło, więcej gazu" ehehehe. W końcu jakoś zawróciła i wyskoczyłem przy głównej w trochę mniej satysfakcjonującym miejscu, ale za to prawie kładłem się ze
śmiechu wtedy przy drodze :): :): :):

Sprinter, TY to normalnie działasz na kobiety ;) :P

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2005 12:56:37 
Klubowicz

Wiolka napisał(a):

Nie no Wiola, ogólnie to mogłoby być fajnie na tej polance :diabel:

... Rympel 666 ...

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2005 13:00:03 
Użytkownik

Lokalizacja: Gorace klimaty :) Wiek: zawsze 18-tka i trochę więcej ;)
Sprinter napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Nie no Wiola, ogólnie to mogłoby być fajnie na tej polance :diabel:

Sprinter...fajnie??? hmmm.... :)

Podziwiam kobietkę za odwagę. Ja bym nigdy późną porą nie zabrała autostopowicza....może jedynie klubowicza ale to tylko tego, którego znam ;) :D

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2005 13:05:44 
Klubowicz

Wiolka napisał(a):
Podziwiam kobietkę za odwagę.

Bez przesady miałem wtedy z 18lat i raczej postury zbira nie mam. Może moja ciemnozielona kurtka bundeswehry ją tak skutecznie przeraziła :): :): :):

... Rympel 666 ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1