witam
w audi 200 typ43 byla ocynkowana podloga jedno stronnie
i nie stety ten ocynk nie jest tak trwaly jak pozniejsze wypsuty
audi 200 od poczatjy swojej produckji bylo ocynkowana typ 44 bylo ocynkwoana calkowicie
w 1984 roku wprowadzili ocynk dla setek
co do doprowadzenia autka do stanu swietnosci
jezeli ktos jest zainteresowany kupnem tego
to pewnie nie zamknie sie w 20 kpln zeby to doprowadzic do stanu swietnosci tzn zeby to mialo 170 ps i wygldalo jak nowowka
jezeli chcecie sprawdzic jak bardoz autko jest gnite to
trzeba sprawderzic podloga pod nogami pasazera i kierwocy
tylne nadkola i tylna blacha pod zderzakiem
jezeli to jest cale autko nie bedzie gnilo
jezeli wlasciciel wam zagwarantuje ze autko jest nie bite
to mozna kupic dla samego sprzedania w niemczech
ceny tych autka sa grubo ponad 1 E
jezeli ktos ma w super stanie zdarza sie okolo 5 KE
co do skrzyni to wystarczy przelozyc na manuala przelozyc lewarek pedaly i doprowdzic wezyk od pojemnika na hydrol to wszystko bez zadnego przerabiania
w audi 200 typ43 najwazniesza jest karoseria reszta to pestka
silnik wkladalmy 3b (zeby sie nie bawic w tego starego zloma)
zawiecha audi 200 typ44 jedynie tyl trzeba troche poreazac
ale tak jak powtarzma CZASZKOWI albo masz checi garaz i duzo milosci wytrwalosci w darzeniu do celu albo masz gore pieniedzy ktorych i tak nikt z nas nie chcialby wydac na te autko
ja w swoj egzemplaz wloczylem okolo 7 tys zl
duzo z tej kasy poszlo w bloto bo sie uczylem
z tym ze prawie wwszystko robilem sam
ile czasu hmm zdarzlo sie ze nie raz 12 godzin siedzialem i sobie grzebalem i grzebalem
nie raz wogle bo mi sie nie chcialo
dla tych co kupia to autko jak je zajezdzicie po polach to jestescie wiesniakmi !!!!!
oglnie autko daje duza radoche zjazdy trzyma sie dobrze drogi
komfort jest duzo gorszy niz audi 100/200 typ 44
moze sie to wzielo z tego ze ja mialem troche glebe i smigalem w sumei szybko jak na takiego zabytka
ma duzy bagaznik 620 L !!!! i fajny szyber duzo wiekszy niz w taki mini jak w 100 typ 44
ot tyle
:P:P szkoda ze mi zaj**ali moja niunie
pewnie jeszcze wroce do tego modelu ale juz w wersji trubo i moze Q
na upartego mozna by bylo wlozyc bo jedynie przeszkadza tam miejsce na kolo zapasowe wogle, kanal jest tak duzy ze miesci sie wal , sa mocowanie przy tlynich podluznicach
jezeli ktos bedzie chcial jakeis dokladniejsze informacje szczegolowe to walic na prw albo na forum to odpowiem
jezeli silnik dziala w miare normalnie nie grzeje sie itp to wydaje mi sie ze oplaca sie kupic na czesci do niemiec !!!
dlaczego ja tego nie kupie ?? studenci szkol prywantych sa bardzo biedni a po za tym moj podpis
pozdaiwma